EXATLON România. Giani Kiriță, SURPRIZĂ uriașă. Cu cine se va reîntâlni

La finalul ediției de marți, Cosmin Cernat le-a făcut o surpriză Faimoșilor și Războinicilor: o confruntare cu echipa Turciei.

"E o națiune cu care ne-am întâlnit de nenumărate ori, fie la nivel de echipe de club, fie la nivel de echipă națională", a spus Cosmin Cernat. Marele meci va avea loc în ediția de sâmbătă, de la ora 19:45, la Kanal D.

Probabil, cel mai surprins concurent din echipa României va fi Giani Kiriță, deoarece în confruntarea EXATLON România - Turcia el își va revedea și va concura împotriva unui vechi prieten. Este vorba despre Umit Karan, component al echipei Turciei, potrivit kanald.ro. Ca și Giani Kiriță, Umit Karan este un fost fotbalist care a activat în campionatul Turciei, jucând la echipe precum Gençlerbirliği, Galatasaray, Ankaraspor și Eskişehirspor.

VEZI ȘI Giani Kiriță, la spital. Fiica sportivului, clipe cumplite în timpul emisiunii

[citeste si] 

Amintim că, în ediția de luni, 19 februarie, Războinicii au fost nevoiți să își nominalizeze trei colegi pentru eliminare, decizia finală fiind a telespectatorilor prin vot SMS. Cei trei nominalizați au fost Alex, Anca și Radu. În jurul nominalizărilor pentru eliminare s-a iscat un adevărat scandal, Războinicii făcând front comun împotriva Ancăi, pe care o acuză că strică unitatea echipei. După ce au fost făcute propunerile, telespectatorii au avut cuvântul decisiv. În cele din urmă, Radu a fost eliminat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel