EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Reacții pe Facebook: "Te-ai dat după Kiriță și ai atras antipatii!"

EXATLON
EXATLON

Geanina de la EXATLON a părăsit competiția definitiv, urmând să se întoarcă în România.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Susținătorii Faimoșilor și-au exprimat, cu ajutorul votului telefonic prin SMS, dorința ca Bruce și Cătălin Cazacu să rămână în competiție. Astfel, Geanina a primit cele mai puține voturi de susținere și s-a văzut nevoită să plece spre România. Șederea să a fost una scurtă în Republica Dominicană. "Mi-a făcut plăcere să vă cunosc pe toți, sunteți minunați. Să câștigați cât mai mult!", le-a spus Geanina coechipierilor.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Ca de fiecare dată, fanii și-au exprimat părerile în mediul online. Iată câteva dintre mesaje:

Mă bucur foarte mult că nu a plecat Cazacu, el merită mult să rămână, e cel mai corect, nu a bârfit niciodată și nu s-a plâns, chiar dacă are accidentări mai multe decât toți la un loc. Nu pot să zic că îmi pare bine nici că a plecat Geanina ,însă clar Cazacu merită cel mai mult poziția asta. Baftă în continuare!

(n.r. referindu-se la Cazacu) De bun, ești bun, dar te-ai dat și tu după Kiriță și ai atras antipatii de partea ta!

Sunt fan al RĂZBOINICILOR și pot să spun că mă bucur că a ieșit cine trebuia. RĂZBOINICII noștri nu au nevoie de o verigă slabă pentru a câștiga. Au dovedit că sunt foarte buni și că vor câștiga indiferent de adversar. Am toată încrederea. SUCCES, RĂZBOINICII MEI!!!

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Geanina, ne-ai făcut seara mai frumoasă cu plecarea ta. Ți-ai bătut joc de privilegiul de a fi membru într-o echipă marca Exatlon România un concurs respectabil prin felul tău de a te comporta cu ceilalți (Un exemplu concret este ce ai zis azi că nu ai pleca de aici nici pentru familie ceea ce înseamnă un egoism extrem!) Te-ai mințit singură prin aroganța ta că îți poți permite să-ți bați joc de războinici. Iată că s-a întors roata, succes pe mai departe în România, pentru că acasă le este locul concurenților ca tine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel