EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Războinicii pregătesc "o palmă faimoșilor"

EXATLON ELIMINARE. Geanina, Cătălin Cazacu și Valentin sunt nominalizați pentru eliminare.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Meciul de marți seară, cel pentru câștigarea protecției, a fost unul strâns, cele două echipe avansând umăr la umăr până la final, când Războinicii au punctat decisiv. Faimoșii au făcut trei nominalizări: una din partea echipei, una din partea celui mai valoros jucător al săptămânii, Larisa, și una din partea jucătorului care a câștigat jocul individual pentru imunitate, Giani Kiriță.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Nominalizată din partea echipei a fost Geanina. Opțiunea Larisei a fost Cătălin Cazacu, ales pe plajă în urma unei aruncări cu banul, în timp ce opțiunea lui Giani Kiriță a fost Valentin "Bruce" Chiș.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Ca de fiecare dată, au curs părerile fanilor în mediul online. Iată câteva dintre mesaje:

Votăm Gianina și Vali. Sunt corecți și calmi. Haideți să le mai dăm o palmă faimoșilor.

Votați Geanina și Bruce! Să le dăm încă o lecție "faimoșilor" care se credeau niște zei, și care i au umilit pe războinici în nenumărate rânduri. Ar trebui să i facem să înțeleagă faptul că ei au ajuns faimoși datorită nouă, în același timp îi putem face să și vadă și adevărata valoare! După faptă și răsplată.

Uitându-mă pe aici pe comenturi îmi dau seama ce fel de oameni sunt fanii războinicilor. Deși este clar că Geanina ar trebui să iasă, pentru că a adus cele mai puține puncte, ei sunt pregătiți să scoată din competiție pe cei mai valoroși jucători!

Ați luat-o cu toții razna, este un joc sportiv NU Bravo ai stil! Sunt fan #războinici, dar sper să plece Geanina să fie și concursul ăsta cum ar trebui!

Ce bine era dacă Valentin lua imunitatea și nu Giani! Așa era nominalizat Giani și pleca odată acasă! Și repet nu că nu ar fi bun dar cum pierde un punct găsește mereu scuze să nu joace.

[citeste si]

Dacă este să judecăm după performanțele sportive evident că Geanina este foarte slabă, dar fanii Războinicilor nu sunt corecți şi votează persoanele cele mai slabe din echipa faimoşilor că aşa au şi cei din echipa războinicilor mai mult noroc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel