EXATLON ROMÂNIA eliminare ANCA. Reacții: "Acum ați văzut cine e!"

După ce Anca a fost eliminată marți seara la Exatlon, au apărut numeroase reacții în mediul online.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE ANCA. Luni seara, în urma pierderii luptei pentru casă și imunitate, Războinicii au fost nevoiți să nominalizeze trei persoane pentru eliminare. Cei trei nominalizați au fost Anca, din partea echipei, Ionuț, din partea Alinei, și Ștefan din partea lui Alex Moraru. Telespectatorii au avut ocazia de a-și vota, prin SMS, favoritul, pentru a-l salva de la eliminare. Marți seara, Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, a anunțat numele concurentului care se întoarce în România.  Nominalizată a doua oară în două săptămâni, Anca nu a fost salvată de telespectatori și, prin urmare, a fost eliminată din competiție.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE ANCA. Imediat, au apărut reacții în mediul online, fanii emisiunii exprimându-și opiniile după eliminarea de marți seară. Iată câteva dintre mesajele publicate pe rețeaua de socializare Facebook:

Măcar s-au despărțit frumos, și-au luat rămas bun unii de la alții, nu cum a procedat Claudia, deci pentru asta merită o apreciere!

Acum ați văzut cine e Anca! Și-a luat la revedere de la absolut toți! Bravo, Anca! Faptul că ai fost mai vocală în a-ți susține argumentele nu înseamnă că nu ai caracter! Măcar ai fost mereu sinceră, nu ca alții!

Bravo Ștefan, bravo Ionuț! Chiar era o pierdere pt echipă dacă ieșeati voi. Ștefan, ești minunat!! Te susțin pentru caracterul tău frumos!! A fost o eliminare corectă.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE ANCA. Anca a plecat din concurs, din păcate...Însă văd, că din fericire pentru mulți..Să vedem de acum spre cine se vor adresa criticile și jignirile voastre!?? Credeți că dacă a plecat Anca va fi liniște și pace ?!Ei bine, de acum să vedeți adevăratele "fete"!!

Bravo Anca frumos că ți ai luat la revedere de la toți ,în ciuda tuturor discutilor dintre voi chiar dacă sunteți niște oameni simpli ,ați dat dovadă că aveți cei 7 ani, nu ca Claudia de la faimoși nici măcar nu s-a uitat la Anca Surdu și Diana.

[citeste si] 

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE ANCA. Următorul după Anca ar trebui să fie Alex cel nou, așa se curăță puțin echipa de energie negativă.

Doamne, ce bine că nu au plecat Ștefan și Ionuț! Chiar meritau să mai rămână în concurs. Chiar și oamenii de acasă au văzut că de fapt sunt cei mai buni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel