EXATLON ROMÂNIA – ELIMINARE ANCA. Mama ei, prima reacție: Are mulți dușmani

Mama Ancăi de la Exatlon a vorbit după eliminarea fiicei sale din competiție, spunând că "avea mulți dușmani acolo".

EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE ANCA. Mama Ancăi de la Exatlon a reacționat după ce fiica ei a fost eliminată din competiție în urma voturilor telespectatorilor, la nominalizarea echipei. Mama Ancăi spune că eliminarea fiicei sale de la Exatlon o bucură și nu a reprezentat o surpriză pentru ea.

EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE ANCA. "Mă așteptam pentru că are mulți dușmani acolo. Ea e tare de gură și acolo nu s-a putut abține și din cauza asta nici nu a fost plăcută de mulți. Dar eu mă bucur că a fost dată afară că îmi era că se îmbolnăvește, când o vedeam mereu așa plouată, avea mereu o figură îmbufnată", a spus aceasta, potrivit wowbiz.ro.

VEZI ȘI EXATLON ROMÂNIA eliminare ANCA. Reacții: "Acum ați văzut cine e!"

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE ANCA. "Nu trebuie să pregătesc ceva special pentru Anca. Ea adoră să mănânce multă carne. Dacă îi fac mămăligă cu carne din canistră (n.r. carne de porc pregătită și păstrată în untură), e cea mai fericită. Chiar nu știu cum a rezistat ea așa multă vreme acolo cu orez, pentru că ea dacă nu are carne, și în special de porc, nu simte că se satură", a mai spus mama Ancăi, concurenta eliminată marți seară de la Exatlon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel