EXCLUSIV  EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018. Rezultate VOT

Eliminare, EXATLON, 25 aprilie 2018
Eliminare, EXATLON, 25 aprilie 2018

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018. Rezultate VOT DCNews.ro a realizat un sondaj printre cititorii site-ului cu privire la cine ar trebui să fie ELIMINAT din echipa FAIMOȘII de la EXATLON. 

GEANINA a fost ELIMINATĂ! 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018. Rezultate VOT În urmă cu o zi, echipa FAIMOȘII a pierdut cursa imunității cu scorul 10 - 8. Nominalizările au fost: Giani Kiriță l-a nominalizat pe Valentin Chiș; Larisa l-a nominalizat pe Cătălin Cazacu, iar echipa a nominalizat-o pe Geanina. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018. Rezultate VOT Voturile care se dau de către telespectatori prin mesaj se dau pentru SUSȚINEREA concurentului, nu pentru eliminare. Astfel, cel mai puțin votat concurent este eliminat și revine în România. 

LIVE  EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018: Cine pleacă acasă. RĂZBOINICII - FAIMOȘII, lupta pentru casă

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018. Rezultate VOT Rămâne de văzut dată cel eliminat va fi Cătălin Cazacu, așa cum doresc fanii ”Războinicilor”, care au o strategie de susținere a Geaninei prin SMS. Amintim că săptămâna trecută, prin această strategie, a fost eliminată Diana Belbiță. Pe de altă parte, fanii ”Faimoșilor” o vor afară pe Geanina. 

Rezultate vot, sondaj DCNews

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018. Rezultate VOT Până atunci, DCNews.ro a realizat un sondaj cu întrebare ”Cine ar trebui să fie ELIMINAT?”. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018. Rezultate VOT Potrivit rezultatului sondajului, cei mai mulți consideră că ar trebui să fie eliminată Geanina. Votul în ceea ce o privește pentru eliminare este de 60,28%. Următorul pe lista eliminării este Cătălin Cazacu, cu un vot de 27,60%. Cel fără risc ar fi Valentin Chiș- 12,12%. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018. Rezultate VOT Din experiențele anterioare, în ceea ce privește situația Geaninei, dacă tactica fanilor Războinicilor va funcționa, va ieși Cătălin Cazacu. În caz contrar, lucrurile vor sta ca-n sondajul de mai jos: 

(w670) SONDAJ ELI

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel