EXATLON România, eliminare 22 ianuarie. Războinici - Faimoși LIVE - video + update

Exatlon România
Exatlon România

EXATLON ROMÂNIA, 22 ianuarie 2019. Marți seară, a avut loc primul joc de ELIMINARE de la Exatlon România sezonul 3.

Emisiunea a fost prezentată sub formă de update-uri pe DCNews.ro:

Update 10: AMI a părăsit, în cele din urmă, competiția EXATLON!

Update 9: AMI întâmpină probleme pe traseu din cauza durerilor la picior. Cu toate acestea, e determinată să lupte până la capăt.

Update 8: Deocamdată, duelul este echilibrat.

Update 7: O fată din echipa Faimoșilor va pleca în România. Cea care are cele mai mici procentaje este Cătălina Șeicaru, care se va duela cu AMI. Cântăreața s-a autopropus să meargă la duel, deși își dorește să rămână în continuare în competiție. „Le iubesc pe amândouă, îmi sunt dragi în egală măsură. Fluturaș este AMI, iar Îngeraș este Cătă. Îmi doresc să câștige cea care este mai bună și îmi doresc din toată inima să nu se accidenteze niciuna dintre ele”, a spus Andreea Zaragiu.

Update 6: Cu scorul de 10-5, au câștigat Războinicii! Va fi eliminare de la Faimoși, după ce Războincii au condus pe tot parcursul meciului. Ultima confruntare a fost pierdută de Ion Surdu în fața lui Gabriel Nedelcu. După ce a pierdut, Ion Surdu a avut o reacție nervoasă și a aruncat cu popicele.

Update 5: Andreea Arsine înscrie încă un punct important și necesar Faimoșilor. Scorul devine mai strâns, Războinicii având doar două puncte în avans.

Update 4: AMI își dozează foarte bine energia și se concentreazp la aruncarea de final. Faimoasa câștigă duelul contra Nicoletei Luncă și scorul devine 5-3.

Update 3: Final de traseu cu emoții! Ciprian era la o popică distanță să câștige și să deschidă scorul pentru Faimoși, însă norocul a fost de partea Războinicilor.

Update 2: În acest moment, scorul e 2-0 în favoarea Războinicilor.

Update 1: Situație fără precedent! După ce Diana Pivniceru din echipa Faimoșilor a fost nevoită să părăsească competiția din cauza accidentărilor, istoria se repetă la Războinici. Iulian Angelescu este nevoit să plece acasă, în România. „A venit verdictul medicilor, după o analiză amănunțită și pentru a nu există niciun risc, un băiat tare fain, un băiat minunat va trebui să își îmbrățișeze colegii și să se întoarcă în România. E vorba de Iulian Angelescu, îmi pare rău, sincer, îmi pare tare rău", a spus Cosmin Cernat.

VEZI ȘI: Iulian Angelescu, OUT de la EXATLON. Vestea a venit ca un șoc


-----

EXATLON ROMÂNIA, 22 ianuarie 2019. Marți, în contextul eliminării, tensiunea va atinge cote maxime la „Exatlon”.

EXATLON ROMÂNIA, 22 ianuarie 2019. În altă ordine de idei, Vladimir Drăghia și Giani Kiriță vor fi antrenori. Foștii coechipieri vor fi alături de concurenți în cea mai dramatică și frumoasă competiție a vieții lor, îi vor ghida pe aceștia în drumul spre victorie și îi vor susține în toate încercările prin care vor trece. „Sunt măgulit de noua postura pe care o am în acest sezon. Voi încerca să ajut echipa să aibă o experiență cât mai plăcută acolo. Îndrumările nu vor fi legate doar de trasee. Le voi împărtăși din experiența mea din primul sezon, voi face tot posibilul că fiecare membru al echipei mele să se poată întoarce acasă câștigător", a declarat Vladimir Drăghia.

EXATLON ROMÂNIA, 22 ianuarie 2019. Dacă Vladimir Drăghia a acumulat o experiență uriașă în calitate de concurent, ajungând chiar să câștige trofeul „Exatlon", în primul sezon, Giani Kiriță a trecut deja și prin experiența de antrenor. „Cu siguranță, experiența dobândită în cel de-al doilea sezon mă va ajuta acum. Am avut de lucru, am nimerit atunci într-o perioadă dificilă a echipei. Ce pot să spun este că sunt un profesionist și mă voi dedica total, și acum, echipei mele. Referitor la Vladimir, e interesant ce se întâmplă. Noi eram dușmani înainte de primul sezon, în timpul show-ului am devenit prieteni, iar acum ne întoarcem în Republica Dominicană pe poziții rivale. Iar eu nu am prieten în teren", a declarat Giani Kiriță.

EXATLON ROMÂNIA, 22 ianuarie 2019. Rămâneți pe DCNEWS.RO pentru informații în timp real.


VEZI ȘI:

Zodia care va afla un „secret" despre partener. Nu se aștepta

EXATLON România, 21 ianuarie. Replici dure între Războinici și Faimoși

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel