EXATLON ROMÂNIA CÂȘTIGĂTOR. Lupu, răspuns fără ezitare

În urma voturilor exprimate de telespectatori, Lupu a fost eliminat de la Exatlon pe 14 martie. Invitat la WOWbiz, a vorbit despre Ștefan și Alina.

EXATLON ROMÂNIA. Așadar, întrebat la WOWbiz cine crede el că o să iasă câștigător la final, Lupu a zis fără ezitare: Ștefan. "Ștefan e foarte motivat, știe unde să accelereze viteza pe traseu și când să stea calm. Ca și mine, el e un tip blocat în interior, crede că e mai bine să tacă în momente agitate", a spus Lupu.

EXATLON ROMÂNIA. Cât despre cine trebuie eliminat, Lupu o vede pe lista neagră pe Alina. "Ar trebui eliminată Alina. Parcă nu își dorește să fie acolo. Începi să scazi... Caută nod în papură la alții", a declarat acesta, adăugând: "Alina nu ascultă sfaturile mele, dar eu trebuia să i le ascult pe ale ei".   

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA. Lupu a fost eliminat din competiția EXATLON. Deși a intrat mai târziu în competiție, el a ajuns să fie nominalizat și votat pentru eliminare. S-a luptat cu Alina și Roxana. Cel care l-a nominalizat în ultimele emisiuni pe Lupu a fost Ionuț ”Jaguarul”. Ștefan Lupu a fost bun prieten cu Ștefan din echipa ”Războinicii”, dar nu și cu Ionuț, care nu l-a primit cu brațele deschise în competiție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel