Exatlon România câștigător 2018. Astrolog: Are TOATE șansele

Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook

Ioan Burculeţ, astrolog, a analizat astrogramele concurenţilor rămaşi în competiţia „Exatlon”, care se apropie cu pași repezi de final.

„Aş începe cu Beatrice Olaru care are toate şansele să fie eliminată şi dincolo de toate încercările ei din timpul concursului au fost acele elemente care puteau duce către accidentări independent de voinţa ei. O să vedem însă, în cele din urmă, cum dictează destinul ei! Doru Meseşan, deşi are undeva dincolo de toate trăirile teama de a fi eliminat, şansele pot fi de partea acestuia. Chiar dacă nu va fi printre primii, ceva se va întâmpla şi succesul poate fi pe deplin, dincolo de locul sau poziţia sa în clasament!

Pentru Mădălina Predoi pe ultima sută de metri ar putea interveni un blocaj şi o supărare în interiorul ei, ceea ce nu o va face perdantă ca şi experienţă. Destinul în prima etapă îi conferă succes, dar spre final, aspectele se pot bloca inexplicabil. Dincolo de bine şi de rău, Mădălina va lupta până la ultima şansă pentru a rămâne în competiţie până duminică, dar se prea poate ca să nu ajungă în finală. Alin Andronic, un alt concurent care poate fi eliminat sau se pot bloca anumite auspicii, care în loc să meargă către constructivitate se poate observa la orizont un blocaj, la fel, pe ultima sută de metri”, potrivit astrologului.

VEZI ȘI: Exatlon România, semifinaliști. Reacții fulger pe Facebook: RUȘINE!

„Pentru Iulian Pitea, nu m-ar mira dacă Universul îi pregăteşte o supriză de învingător, indiferent de poziţia finală ocupată. Cât despre Cristi Pulhac îl văd ca fiind un învingător, asta şi în condiţiile în care undeva dincolo de modul lui şi viziunea lui a avut emoţii pe care nu a lăsat să se observe. Însă sunt şanse destul de mari ca până la finală să fie pe podium. (...) Corina Petruţ deţine protecţia Universului. Nu m-ar mira faptul dacă, dincolo de duritatea ei, va fi câştigătorul acestui concurs, asta poate face parte din traseul ei existenţial”, a spus Ioan Burculeţ, potrivit wowbiz.ro.

VEZI ȘI: EXATLON România, 13 decembrie. Cea mai dură confruntare de până acum - LIVE


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel