EXATLON ROMÂNIA. Alina s-a întors în România. Surpriză la aeroport

Alina, de la EXATLON, s-a întors, vineri seară, în România și a fost așteptată la aeroportul Otopeni de un grup de prieteni entuziaști.

EXATLON ROMÂNIA. Alina și-a făcut apariția la terminalul Sosiri într-o ținută albă și cu zâmbetul pe buze. Au așteptat-o peste 20 de membri ai familiei, prieteni și mama, care i-a oferit și un frumos buchet de flori.

EXATLON ROMÂNIA. A mărturisit că e foarte fericită că s-a întors alături de cei dragi și că de abia așteaptă să petreacă sărbătorile de Paște alături de familie.

EXATLON ROMÂNIA. Au mai rămas doar patru Războinici, dintre care doar trei sunt apți să concureze în edițiile viitoare, deoarece Ionuț a suferit o lovitură serioasă la unul dintre genunchi și are nevoie de odihnă. O singură fată a rămas în echipa Războinicilor, Roxana, după ce Alina a fost eliminată, în urma votului telefonic al telespectatorilor.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA. Emisiunea este difuzată pe Kanal D de sâmbătă până miercuri. Rămâne de văzut care va fi persoana eliminată din cadrul competiției săptămâna viitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel