Urmărește emisiunea live


EXATLON România, 9 decembrie eliminare. Luptă totală între concurenți - live

Exatlon România
Exatlon România

EXATLON ROMÂNIA, 9 decembrie 2018. Tensiuni uriașe la „Exatlon”! Concurenții trec printr-un amalgam de sentimente și își doresc cu ardoare să câștige marele premiu, pe măsură ce competiția se apropie de final.

Update 19: Așadar, Ana Maria Otvos a părăsit competiția din cauza unei accidentări foarte grave la umăr. După ce a părăsit emisiunea, Iulian a spus ce simte în legătură cu plecarea acesteia. „Nu sunt trist că a plecat, sunt dezamăgit că a plecat accidentată. (...) Ce oferi, aia primești!", a zis acesta.

Update 18: „Acum nu mai simt durerea fizică deloc, mi-au făcut foarte multe calmante, însă mă doare extrem de tare că nu pot să plec acasă după un duel, după o luptă dreaptă. Mi-am dorit tot timpul să plec de aici în momentul în care nu mai am nicio șansă, nu în situația asta. Nu mi-a plăcut niciodată să fiu pusă în situația în care să nu am dreptul să lupt. Se pare că astăzi a fost ziua în care pentru mine s-a terminat. (...) O să o iau că atare. Mi s-a spulberat încă un vis. Știu că nu o să mai am șansa asta niciodată în viață. Pentru mine asta a fost o șansă extrem de mare. (...) Ar fi trebuit să merg liniștită, să îmi aștept duelul, pentru că aveam patru medalii care m-ar fi putut ajută foarte mult. Chiar aș vrea să întreb dacă pot să donez cuiva medaliile mele. Este muncă mea și aș vrea să o las cuiva, care din punctul meu de vedere merită foarte mult. Dacă se poate să donez medaliile, eu aș vrea să i le donez Corinei”, a spus Ana Maria Otvos.

Update 17: Corina ajunge la cota 3.

Update 16: Mădălina Linguraru este cea de-a doua concurentă care se califică în faza următoare!

Update 15: Norocul s-a întors la Mădălina, care ajunge la cota 3.

Update 14: Ana Maria Otvos se află deja la spital, după accidentarea de la umăr. Urmează câteva investigații. Ea nu mai poate continua în jocul de astăzi și, în aceste condiții, devine automat nominalizată la duel", a spus Cosmin Cernat.

Update 13: Corina dă semne de revenire!  

Update 12: Primul punct obținut de Corina este în urma duelului cu Mădălina Predoi.

Update 11: Beatrice obține patru puncte și este prima concurentă care se salvează!

Update 10: Accidentare la umăr pentru Ana Maria Otvos! Războinica primește îngrijiri medicale.

Update 9: Ana rămâne la cota 0! Mădălina Linguraru mai are un punct de câștigat pentru a se salva.

Update 8: Beatrice obține procentaj de 100%. Războinica conduce clasamentul cu 3 puncte!

Update 7: Mădălina Linguraru este pe același loc cu Beatrice și Mădălina Predoi. Toate cele trei fete obțin câte două puncte!

Update 6: Ana nu reușește nici în duelul contra Mădălinei Predoi. Mădălina este la egalitate cu Beatrice, având amândouă câte două puncte.

Update 5: Beatrice Olaru este singura concurentă care are două puncte!

Update 4: Mădălina Linguraru o învinge pe Mădălina Predoi și obține un prim punct în confruntarea din playoff a fetelor.

Update 3: Primul punct pentru Beatrice nu întârzie să apară. Ana și Corina nu au obținut până acum niciun punct!

Update 2: Mădălina obține primul punct din cele patru. Faimoasa mai are de câștigat trei puncte pentru a scăpa de eliminare.

Update 1: A început emisiunea. O fată va fi eliminată.

EXATLON ROMÂNIA, 9 decembrie 2018. Cosmin Cernat, prezentatorul „Exatlon”, i-a anunțat pe concurenți că nu va mai exista jocul pentru vilă. Toți cei rămași în competiție vor locui în vilă și, de acum înainte, nu vor mai exista probe pe echipe, ci toate jocurile vor fi individuale. „Vor fi jocuri individuale. Fiecare joacă pentru el”, a anunțat Cosmin Cernat.

EXATLON ROMÂNIA, 9 decembrie 2018. Sâmbătă seară s-a jucat primul meci individual la Exatlon. Concurenții s-au luptat, în jocul individual, pentru suma de 10.000 de lei. Concursul a fost unul strâns și plin de emoție. Fetele au avut trei vieți, iar băieții patru. Au jucat fiecare cu fiecare, iar cei care au ajuns la zero au fost eliminați din joc. La masculin s-au luptat Iulian Pîtea și Cristi Pulhac pentru marele premiu. Cel care a câștigat banii a fost Iulian Pîtea. La feminin, lupta s-a dat între Ana Maria Otvos și Beatrice Olaru, iar cea care a câștigat a fost Ana Maria Otvos.

EXATLON ROMÂNIA, 9 decembrie 2018. Duminică seară va fi difuzată la Kanal D o ediție incendiară. Un concurent va părăsi competiția. Rămâneți pe dcnews.ro pentru informații în timp real. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel