Exatlon România, 5 septembrie 2018. Războinici vs. Faimoși - live

Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook

Exatlon România, 5 septembrie 2018. Războinicii vs. Faimoșii - live. Exatlon a revenit pe Kanal D miercuri seară cu o ediție incendiară.

Emisiunea de miercuri a fost transmisă pe DCNews sub formă de update:

Exatlon, update 6: A câștigat Alin de la Războinici.

Exatlon, update 5: Băieții de la Exatlon concurează individual pentru medalia care le poate aduce beneficii în ziua eliminării.

Iată situația după prima rundă:

(w670)
 

Exatlon, update 4: "A venit momentul să vă explic care este, pe scurt, situația lui What's UP. Din păcate, el nu mai poate concura. Exatlonul este un concurs extrem de dificil, cu probe foarte dure. El a hotărât să renunțe. Îi dorim cu toții mult succes în cariera lui artistică", a fost anunțul făcut de Cosmin Cernat.

Faimoși - Războinici

1 0

2 0

3 0

4 0 (Cernat: „Nu am avut așa ceva la Exatlon niciodată!”)

4 1

4 2

5 2

5 3

(...)

7 5

7 6

8 6

8 7

9 7

10 7

Exatlon, update 3: Faimoşii au câştigat vila! Yamato Zaharia a adus punctul decisiv!

Exatlon, update 2: Cosmin Cernat a anunțat că se joacă pentru vilă. „În curând, România întâlnește Mexic", a mai zis prezentatorul.

Exatlon, update 1: A început emisiunea cu un conflict între concurenții Faimoșilor. Totul a început de la faptul că Lili Sandu spărgea o nucă de cocos în timp ce What's Up dormea. Nu a durat mult până ce a început un schimb de replici acide între cei doi Faimoși. Mai multe, în articolul de mai jos. 

Vezi și: Exatlon. What's Up, decizie șoc după o ceartă cu Lili Sandu: Vin și îți trag una


Exatlon România, 5 septembrie 2018. Așadar, urmează noi confruntări între Războinici și Faimoși. După ce regulamentul Exatlon s-a schimbat, iar eliminările nu mai sunt făcute prin vot de către telespectatori, la duel intră cea mai slabă concurentă din echipa care pierde jocul pentru imunitate şi o concurentă nominalizată de cea mai bună concurentă a săptămânii.

Exatlon România, 5 septembrie 2018. Deja a avut loc prima eliminare din sezonul 2. Silvia Stroescu a părăsit competiția după ce a fost învinsă de către Lili Sandu. „Îmi este foarte greu să mă despart de ele (n.r. de Lili și de Monica), dar știu că nu vor sta o veșnicie aici. Mă bucur că am avut ocazia să fiu aici alături de oameni frumoși. Glezna mi-a făcut probleme. Mă bucur că am făcut parte din această echipa", a fost prima reacție a Silviei Stroescu după eliminare.

Exatlon România, 5 septembrie 2018. Sezonul 2 Exatlon este difuzat  de miercuri până duminică, de la ora 19.30, la Kanal D. Rămâneți pe dcnews.ro pentru a afla ce se întâmplă în emisiunea din această seară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel