EXATLON România, 4 octombrie. Surpriză de proporții

Exatlon România
Exatlon România

În noul episod Exatlon România, difuzat joi seară, celor opt membrii ai echipei Faimoșilor li s-a pregătit o supriză de proporții.

Update 5: Faimoșii traversează o perioadă foarte bună. Aceștia câștigă jocul care duce la panoul cu bani.

Update 4: Abia intrat în concurs, Cristi Geamăn câștigă două puncte și îi pune în dificultate pe Războinici.

Update 3: Scorul, în acest moment, este 6-3 în favoarea Faimoșilor.

Update 2: Cristi Geamăn este noul concurent Exatlon România din echipa Faimoșilor. Acesta l-a înlocuit pe Cristi Boboc, cel care a suferit o accidentare gravă și a fost nevoit să părăsească competiția.

Update 1: Echipa care va câștiga joi va merge la panoul cu bani. Ambele echipe își doresc foarte mult să câștige.

EXATLON România, 4 octombrie 2018. Echipa Faimoșilor de la Exatlon a câștigat detașat miercuri în fața Războinicilor, în jocul pentru vilă, cu scorul de 10 la 4, astfel că aceștia și-au păstrat locul în vilă, în timp ce adversarii s-au reîntors la baracă.

EXATLON România, 4 octombrie 2018. S-au consumat momente dramatice pe terenul din Republica Dominicană, în unul dintre cele mai importante meciuri de la Exatlon. În timp ce Faimoșii își strigau victoria și se bucurau de premiul pus în joc, în tabăra Războinicilor liniștea s-a așezat, membrii echipei analizându-și în acest timp greșelile pe care le-au făcut pe traseu.

EXATLON România, 4 octombrie 2018. Joi seară, celor opt membrii ai echipei Faimoșilor li se pregătește o supriză de proporții: acestora li se va alătura un nou concurent puternic, cu forțe proaspete, care va fi primit în ropote de aplauze de către concurenți. Se pare că strategia făcută de Faimoși, aceea de a-i ține la baracă pe adversari cât mai mult timp, dă roade, având în vedere conflictele care i-au destabilizat în ultima vreme pe Războinici. Tot în această seară, Cosmin Cernat anunță și care este premiul pentru care cele două echipe se vor duela: panoul cu bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel