EXATLON România, 31 octombrie. Războinici - Faimoși, miză importantă

Războinici vs. Faimoși
Războinici vs. Faimoși

Miercuri seară, a avut loc o nouă ediție incendiară la EXATLON.

Update 7: Victorie pentru Războinici!

Update 6: Scorul este 9-9!

Update 5: Atât Faimoşii, cât şi Războinicii se concentrează pe ceea ce au de făcut pe teren. În momentul de faţă, scorul este 8-7, în favoarea Faimoşilor.

Update 4: Este egalitate în acest moment: 4-4. Traseul nu este unul deloc uşor, iar cele două echipe trebuie să se concentreze foarte mult, dar şi să aibă forţă şi echilibru.

Update 3: Giani Kiriță o încurajează pe Monica Roșu. Ionuț „Jaguarul" nu se lasă mai prejos și o susține pe Beatrice, care reușește să câștige duelul. Scorul e 4-2 în favoarea Războinicilor.

Update 2: Silviu pierde secunde importante, fiind atent la evoluția lui Doru. După multe aruncări, Războinicul reușește să înscrie și scorul devine 3-2.

Update 1: Cristina parcurge traseul mai repede, dar Corina se descurcă la final și câștigă duelul. Scorul devine 2-2.



EXATLON ROMÂNIA, 31 octombrie 2018. Miercuri seară se joacă pentru vilă. Ambele echipe vor să câștige. Este prima confruntare după ce Cristi Geamăn a fost eliminat de la Exatlon. Faimoșii lui Giani Kiriță au mai pierdut astfel un om.

EXATLON ROMÂNIA, 31 octombrie 2018. Războinicii au reușit să învingă cu 10-4 la jocul pentru imunitate și i-au trimis pe cei în roșu la duel. Cristi Geamăn a intrat automat la lupta pentru rămânerea în competiție, fiind jucătorul care a adus cele mai puține puncte. Mirel Drăgan s-a oferit să joace la duel alături de Cristian Geamăn motivând faptul că nu a a dus suficiente puncte echipei săptămâna aceasta și că se simte dator. Deși Geamăn a condus la început, victoria a fost până la urmă a luptătorului de kempo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel