EXATLON România, 3 februarie. Ediție incendiară în lupta pentru vilă - live + video

Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook

EXATLON ROMÂNIA, 3 FEBRUARIE 2019. Duminică seară, a avut loc o ediție incendiară la „Exatlon”. S-a jucat pentru dreptul de a locui în vilă.

Emisiunea a fost prezentată, sub formă de update-uri, pe DCNews:

Update 9: Cel de-al patrulea joc de vilă a fost câștigat tot de Faimoși.

Update 8: Giani Kiriță a răbufnit la adresa Războinicilor după ce Nicoleta Lunca a pierdut punctul împotriva Faimoșilor și scorul a devenit 9-9. Acum, cele două echipa vor decide cine va sta la vila, în urma ștafetei mixte. „Dacă eu zic ușor, dai... ușor. Uite asta înseamnă ușor! Ai avut avantaj, ai avut de toate! Păi, câte vrei să vă ofere adversarul? Ce nu înțelegeți?", a spus Giani Kiriță.

Update 7: În acest moment, este 8-9 în favoarea Războinicilor.

Update 6: Scorul este 7-7!

Update 5: Faimoșii nu își pierd din concentrare și pleacă la fel de motivați pe traseu. Andreea Zaragiu înscrie și scorul devine egal, 3-3.

Update 4: Accidentare la Exatlon România! Cătălina Șeicaru din echipa Faimosilor s-a lovit pe traseu. A dat cu capul într-un element de pe traseu și s-a prăbușit la pământ. Medicii au intervenit de urgență. Concurenta era conștientă, dar a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate. „Nu a pățit nimic, adică e ok, stă în picioare, vorbește. Totul e bine, doar că sângera mult și s-a dus să o curețe și o să fie în regulă!", a spus Vladimir Drăghia.

Update 3: În acest moment, scorul este 1-3 pentru Războinici.

Update 2: Traseul jocului pentru vilă este spectaculos.


Update 1: Data trecută când au fost la baracă, Faimoșii au șters toate mesajele scrise de Războinici pe pereți, inclusiv numele lui Iulian Angelescu, care a fost nevoit să părăsească competiția în urma unei accidentări. „Apropo, eu am scris, că am promis de atunci, de când a plecat Iulian. S-a șters și numele lui Iulian, din greșeală, i l-am scris eu acum! Să fie, că i-am promis că îi scriu înapoi. Mi se par niște copilărisme, dacă mă întrebați pe mine, pentru că fiecare face ce vrea. Noi când am ajuns prima oară aici, la cabană, ne-am uitat așa după ce au au scris ei stând două săptămâni aici, am făcut noi o glumă și am zis, bă, oamenii ăștia au venit aici pentru Exatlon sau pentru rețele de socializare, să îi cunoască lumea. Și atunci s-au șters două, trei nume, printre care și numele lui Iulian", a povestit Costin Gheorghe.

-----

EXATLON ROMÂNIA, 3 februarie 2019. În competiție au intrat patru noi concurenți, care au parcurs excelent traseul și au demonstrat că vor mai avea multe de spus la „Exatlon". Călin Șerban (Faimoși) are 44 de ani și este instructor de kitesurfing și schi. Face sport de la 6 ani, a practicat și fotbal, handbal, înot, karate. A intrat în competiție pentru a răspunde unei provocări totale cum este „Exatlon".

EXATLON ROMÂNIA, 3 februarie 2019. Cristina Constantinescu (Faimoși), 31 de ani, este instructor de fitness, face sport de la vârstă de 4 ani, a practicat gimnastică, înot, tenis, volei. De 9 ani practică sportul care, spune ea, o reprezintă cel mai bine - karate. Iuliana Aradi (Războinici), 24 de ani, este instructor de aerobic și o adversară de temut. Deține mai multe titluri naționale și internaționale la atletism. Cristian Dumitrache (Războinici), 20 de ani, este pasionat de sport, a practicat arte marțiale (kickboxing) și de câțiva ani s-a dedicat și fitnessului. Este hotărât să ajungă cât mai departe în concurs.

EXATLON ROMÂNIA, 3 februarie 2019. Sâmbătă seară, a fost meci de infarct, cu scoruri foarte strânse și răsturnări de clasament, antrenorii aproape că și-au ieșit din minți și au trăit la maximum, alături de concurenți, pasiunea concursului. Ștafeta mixtă a decis scorul meciului în favoarea Războinicilor, 10 - 9, punctul final fiind înscris de Gabriel Nedelcu.

EXATLON ROMÂNIA, 3 februarie 2019. Duminică seară, se va juca pentru dreptul de a locui în vilă. Rămâneți pe DCNEWS.RO pentru informații în timp.


VEZI ȘI: Zodia care va fi remarcată pe neașteptate. ACUM e momentul să...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel