EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. ELIMINARE, propuneri. Schimbare de regulament - UPDATE 16

Foto Facebook / Exatlon România
Foto Facebook / Exatlon România

Tensiuni uriașe în cadrul unei noi ediții EXATLON.

Ediția difuzată, marți, 3 aprilie, a fost prezentată sub formă de update-uri:

VEZI ȘI EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE. Strategia "o răzbunăm pe Didi"

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. UPDATE 16: Iată ce au declarat Alina, Ștefan și Roxana după ce au aflat că sunt propuși spre eliminare:

ALINA – Mă simt bine. Nu sunt la prima nominalizare. Era inevitabil. Așa că, puțin a mai rămas de zis. Nu pot spune care a fost mai bun, care a fost mai slab. Toți am avut zile, săptămâni proaste. Consider că, din punct de vedere sportiv, am demonstrat toți ce putem.

ȘTEFAN - E ok, e corectă (n.r. nominalizarea). Mă încăpățânez să cred că voi rămâne. În continuare, vizualizez viitorul tot în Exatlon.

ROXANA - Nu am apucat să adun frustrări. Mi-am dorit mult să ajung aici. Îmi place în continuare. Mi se pare o șansă cu care te întâlnești o dată în viață. Totul depinde de cei de acasă. Nu știu cum vor vota. Toți am jucat și bine și rău, depinde de zilele respective. Poate se vor gândi la viitorul echipei, așa să găsească un nomitor comun.

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. UPDATE 15: "Din păcate, alături de noi nu se află Oltin. El este la spital, din cauza unor probleme medicale", a anunțat Cosmin Cernat.

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. UPDATE 14: Concurenții nominalizați pentru eliminare au fost aleși în urma jocului individual. Dacă acesta stabilea, de obicei, numele concurentului care obținea imunitate și nominaliza personal pe cineva, de această dată jocul a fost folosit pentru a stabili concurenții nominalizați. Astfel, primii trei Războinici care s-au retras din jocul individual sunt cei nominalizați.

Așadar, cei trei nominalizați sunt: Ștefan, Alina și Roxana. De precizat că Ionuț, grav rănit, are imunitate, întrucât e player of the week, cel mai valoros jucător al săptămânii. 

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. UPDATE 13: A câștigat echipa Faimoșilor! În urma acestui rezultat, trei persoane din echipa Războinicilor vor fi propuse spre eliminare. De menționat că Ionuț s-a accidentat. 

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. UPDATE 12: În acest moment, scorul este 9-8 în favoarea Faimoșilor.

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. UPDATE 11: Scorul a devenit 8-5 pentru Faimoși.

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. UPDATE 10: Diana Belbiță stabilește un nou record pe traseu, obține și procentaj 100%. În ceea ce-l privește pe Vladimir Drăghia, acesta a reușit să aducă punctul după multe încercări de a marca. În acest moment, scorul este de 7-3 pentru Faimoși.

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. UPDATE 9: 5-3 pentru Faimoși.

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. UPDATE 8: Echipa Faimoșilor conduce. Scorul e 4-3 în favoarea acestora.

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. UPDATE 7: Din nou, egalitate!

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. UPDATE 6: 3-2 în favoarea Faimoșilor, după ce a punctat Giani Kiriță.

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. UPDATE 5: Diana Belbiță aduce egalitatea pe tabela de marcaj.

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. UPDATE 4: 2-1 în favoarea Războinicilor, după ce Valentin, de la Faimoși, a reușit să înscrie.

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. UPDATE 3: Geanina, pentru prima oară la Arena Exatlon, a pierdut în fața Alinei. Început foarte bun pentru Războinici.

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. UPDATE 2: Primul punct a fost adus de către Ionuț, scorul fiind 1-0 în favoarea Războinicilor. Urmează prima confruntare feminină.

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. UPDATE 1: A început emisiunea. Se joacă în Arenă. "Orice ar fi, în jocul acesta totul e posibil. În funcție de rezultat, vom vedea ce strategii avem", a spus Giani Kiriță. "Prefer să mor în picioare, decât să trăiesc în genunchi", a spus și Cătălin Cazacu.

"E cea mai importantă zi a săptămânii la Exatlon. Vă doresc multă baftă!", le-a spus Cosmin Cernat concurenților. "Este miză dublă (n.r. casă și protecție). Vor concura trei băieți și două fete. Din păcate, Oltin nu va concura nici astăzi", a mai zis Cernat.

CONFRUNTĂRILE

CĂTĂLIN CAZACU - IONUȚ

GIANINA - ALINA

DIANA BELBIȚĂ - ROXANA

GIANI KIRIȚĂ - ȘTEFAN

VALENTIN - ALEX

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. Săptămână trecută concurenții de la EXATLON au fost uimiți după ce s-a aflat numele persoanei eliminate, întrucât nu a fost Oltin Hurezeanu, cum credeau Faimoșii, ci Diana Bulimar. În acest context, tensiunile dintre cele două echipe au crescut, cu atât mai mult cu cât, marți, 3 aprilie, trei persoane vor fi propuse spre eliminare.

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. Marți seară se joacă pentru casă și protecție. Ambele echipe își doresc să câștige, dând totul pe traseu.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 3 aprilie 2018. Oltin Hurezeanu a oferit un spectacol total aseară, în cel de-al doilea joc contra Războinicilor. Concurentul, cel care a dovedit că posedă cunoștințe generale temeinice, fiind desemnat, în urmă cu câțiva ani câștigătorul unui celebru concurs de cultură generală din România, s-a descurcat exemplar, aseară, la "Quizz Arena". Înainte de proba, pe plajă, strategiile realizate de Oltin Hurezeanu, Cătălin Cazacu și Vladimir Drăghia au destins atmosfera din tabăra Faimosilor. Cu zâmbetul pe buze și conștient de faptul că Oltin este un concurent care ar putea aduce victoria pentru Faimoși, Vladimir a mărturisit că și-ar fi dorit ca Războinicii să concureze împotriva lui Oltin, ca reprezentant unic al echipei. Rămâne de văzut care va fi strategia marți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel