EXATLON România, 27 februarie 2018, confruntare Războinicii- Faimoșii. Cine pleacă acasă

Anca - Roxana, CONFLICT
Anca - Roxana, CONFLICT

O nouă confruntare are loc, marți seară între Războinici și Faimoși. Totodată, vom afla cine pleacă acasă din echipa Războinicilor. 

ANCA PLEACĂ ACASĂ! Cosmin i-a cerut o ultimă declarație, precizându-i că el nu crede că este așa. Anca a spus că este impulsivă și așa reacționează ea. 

În ediția următoare, EXATLON TURCIA vrea să-și ia revanșa. Va urma o confruntare EXATLON TURCIA - EXATLON ROMÂNIA. 

EXCLUSIV  EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 27 februarie. Rezultat ZDROBITOR


Războinicii au câștigat confruntarea cu scorul 10 - 3, ei vor merge în Santo Domingo, unde vor lua masa la un restaurant și vor merge la carnaval. 

Începe confruntarea, echipa câștigătoare pleacă la Santo Domingo, concurenții nu doar că vor mânca la un restaurant, ci și vor merge la carnaval. 

RĂZBOINICI - FAIMOȘI: 1 - 0/ 2 - 0/ 2 - 1/ 3 - 1/ 4 - 1/ 5 - 1/ 6 - 1/ 7 - 1/ 8 - 1/ 8 - 2/ 8 - 3/ 9 - 3/ 10 - 3

EXATLON România, 27 februarie 2018, confruntare Războinicii- Faimoșii. Cine pleacă acasă Surpriză pentru Faimoși. Au un nou coechipier: Oltin Hurezeanu. El este prieten cu Ionuț Oncescu. Kiriță l-a întâmpinat cu râsete și cu mesajul: "Sperăm să nu fie cum a fost Ion Oncescu". 

EXATLON ROMÂNIA, 27 februarie: Cine este Oltin Hurezeanu, noul concurent din echipa "Faimoșii"


EXATLON România, 27 februarie 2018, confruntare Războinicii- Faimoșii. Cine pleacă acasă Anca justifică nominalizarea Alinei prin încercarea de a o elimina pe ea. 

EXATLON România, 27 februarie 2018, confruntare Războinicii- Faimoșii. Cine pleacă acasă Alex se gândește să formeze o alianță în echipa Războinicii, împreună cu Roxana, Ștefan și Lupu. 

BREAKING NEWS  EXATLON ROMÂNIA, 27 februarie 2018. Anca - Roxana, CONFLICT: Cocoșată...


EXATLON România, 27 februarie 2018, confruntare Războinicii- Faimoșii. Cine pleacă acasă Ionuț, Ștefan și Anca sunt cei nominalizați pentru eliminare din echipa Războinicilor. Unul dintre ei va pleca acasă în urma voturilor telespectatorilor. Vom afla în această seară cine. 

EXATLON România, 27 februarie 2018, confruntare Războinicii- Faimoșii. Cine pleacă acasă Competiția continuă între cele două echipe, iar rândurile se strâng. 

EXATLON România, 27 februarie 2018, confruntare Războinicii- Faimoșii. Cine pleacă acasă Anca a făcut o criză de nervi, iar noua sa țintă a fost Roxana, pe care a avertizat-o că o va nominaliza și "va zbura". Anca a jignit-o pe Roxana și în momentul în care explica, singură, în fața camerei, conflictul. 

EXATLON România, 27 februarie 2018, confruntare Războinicii- Faimoșii. Cine pleacă acasă Roxana este din ce în ce mai bună în competiții. Ea a afirmat, într-o emisiune anterioară, că nu a fost acceptată de fete, explicând atunci apropierea de Radu, fost concurent. 

EXATLON România, 27 februarie 2018, confruntare Războinicii- Faimoșii. Cine pleacă acasă În urmă cu o zi, Faimoșii au câștigat, la un punct diferență de Războinici, casa și imunitatea. Astfel, ei se bucură în continuare de formula actuală a echipei, dar și de casă. 

EXATLON România, 27 februarie 2018, confruntare Războinicii- Faimoșii. Cine pleacă acasă Alina a fost cea mai bună din echipa Războinicii, concurentul săptămânii, pentru că a adus cele mai multe puncte echipei, iar Alexandru a câștigat imunitatea. Alina l-a propus pentru eliminare pe Ionuț, iar Alexandru pe Ștefan. Anca s-a declarat șocată de celelalte două propuneri de eliminare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel