Urmărește emisiunea live


Exatlon România, 27 aprilie. Surpriză în meciul pentru vilă - live score

Exatlon România
Exatlon România

EXATLON ROMÂNIA, 27 aprilie 2019. RĂZBOINICII - FAIMOȘII, confruntarea serii, REZULTAT. Sâmbătă seară, a avut loc o nouă ediție a emisiunii „Exatlon” la Kanal D.

Update 8: A fost un meci extrem de tensionat la „Exatlon”, cu numeroase schimbări de situație. Dacă primele trei runde s-a mers din punct în punct, în următoarele Faimoșii au condus scorul cu o diferența de patru puncte. Apoi, Războinicii au avut o revenire spectaculoasă și au dus meciul în decisiv.

S-a jucat ștafeta mixtă. De la Faimoși au mers Costin Gheorghe și Andreea Arsine, iar de la Războinici Gabriel Nedelcu și Nicoleta Luncă. Finalul a fost unul extrem de tensionat. Cei care vor merge la vilă sunt Faimoșii.

Update 7: Faimoșii sunt aproape de o victorie, scorul fiind 8-6 în favoarea lor.

Update 6: E 6-4 pentru Faimoși.

Update 5: Din nou, egalitate. E 3-3.

Update 4: Războinicii au egalat, scorul fiind 2-2.

Update 3: E 2-1 pentru Faimoși.

Update 2: Este 1-0 pentru Faimoși. Ion Surdu deschide scorul!

Update 1: Războinicii și Faimoșii se luptă pentru vilă. Războinicii au reușit să câștige o singură dată vila, așadar pentru ei miza este foarte mare. Mihai Berar a făcut o promisiune în fața colegilor săi și a lui Cosmin Cernat. „Jocul de astăzi are o miză mai importantă, o miză dublă cum spuneai tu, și pentru mine. În primul rând, este vila. Vila pe care nu am câștigat-o decât o singură dată. Vrem să o câștigăm pentru toate condițiile. Iar eu am făcut o afirmație de dimineață. Am spus că dacă nu câștigăm vila de astăzi, îmi dau jos mustața. Doar mustața. Și rămâne barba. Sper să nu ajung în această situație. Voi lupta mult mai mult astăzi pentru a-mi păstra mustața", a spus Mihai Berar.

EXATLON ROMÂNIA, 27 aprilie 2019. RĂZBOINICII - FAIMOȘII, confruntarea serii, REZULTAT. Competiția „Exatlon” se apropie de fazele individuale. Faimoșii și Războinicii vor avea parte de o surpriză în meciul pentru dreptul de a locui în vilă. 

EXATLON ROMÂNIA, 27 aprilie 2019. RĂZBOINICII - FAIMOȘII, confruntarea serii, REZULTAT. Emisiunea se apropie de final. Toți își doresc să câștige. 

EXATLON ROMÂNIA, 27 aprilie 2019. RĂZBOINICII - FAIMOȘII, confruntarea serii, REZULTAT. Rămâne de văzut cine va câștiga. Rămâneți pe DCNews pentru informații în timp real.

 

VEZI ȘI: Exatlon România, reacții fulger pe Facebook după eliminare: A spus adevărul...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel