EXATLON România, 2 februarie. BĂTĂLIE EPICĂ între Războinici și Faimoși - live + video

Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook

EXATLON ROMÂNIA. Sâmbătă seară, la Kanal D, a fost difuzată cea mai nouă ediție din emisiunea „Exatlon”. A fost o bătălie „epică” între Războinici și Faimoși.

Update 6: Provocare de la Giani Kiriță pentru Războinici: 10 years challenge. 


Update 5: Zi magică pentru Războinici! O ștafetă mixtă plină de adrenalină și tensiune în care Gabi și Iuliana au luptat și au adus punctului victoriei în uralele echipei!

Update 4: Concurenții sunt extrem de motivați! Scorul e 9-9, iar tensiunea la cote ridicate.

Update 3: În acest moment, scorul este 8-7 pentru Războinici.

Update 2: Câte doi noi concurenți au venit atât în echipa Faimoșilor, cât și în echipa Războinicilor.

Cei doi concurenți de la Faimoși sunt Cristina Constantinescu și Călin Traian Șerban.

Noii războinici sunt Iuliana Aradi și Cristian Dumitrache.

Pasionată de sport și de viața sănătoasă, Iuliana a intrat în competiția „Exatlon" pentru a dovedi că poate să se adapteze într-un concurs extrem de dur și, de asemenea, că toate antrenamentele de până acum i-au călit atât trupul, cât și spiritul.

Cristian intră în forță în echipa Războinicilor. Este nerăbdător să intre pe traseu și vrea să ajungă cât mai departe în competiție.

Născută în București, Cristina Constantinescu este o sportivă foarte experimentată. A început să practice sportul la 4 ani, s-a îndreptat spre gimnastică, dar a practicat și înot, tenis și volei, în perioada liceului și a studiilor urmate în cadrul facultății de kinetoterapie.

Update 1: După ce au câștigat jocul de eliminare, Faimoșii fac retrospectiva jocului. Aceștia susțin că nu ar fi reușit fără ajutorul antrenorului lor, Vladimir Drăghia. De asemenea, Mario a mărturisit că trebuie să își facă curaj să intre pe teren și împotriva lui Gabriel Nedelcu, cel pe care el îl vede ca fiind cel mai bun din echipa Războinicilor.


-------

EXATLON ROMÂNIA, 2 februarie 2019. Așadar, sâmbătă seară, se anunță o bătălie epică între Faimoși și Războinici! Spiritele se încing pe teren, iar tensiunea va atinge cote maxime. Toți își doresc victoria. De asemenea, Cosmin Cernat va face un anunț extrem de important pentru cele două echipe.

EXATLON ROMÂNIA, 2 februarie 2019. Amintim că, recent, Ovidiu Jimborean a fost eliminat de la Exatlon România. La duel, acesta a concurat împotriva lui Alex Stoica, coechipierul său din echipa Războinicilor. „Se pare că stau mai prost cu ținta, cu aruncarea în cub. Voi merge acasă. Probabil aș mai fi avut multe de spus în această competiție, până aici pot să fac eu drumul ăsta. De aici încolo mă bazez ca echipa mea să meargă mai departe și să facă tot posibilul să nu mai ajungem în situația asta fiindcă doare foarte tare. Mulțumesc întregii echipe de la Exatlon, ție, Cosmin", a spus Ovidiu Jimborean după duelul cu Alex Stoica.

EXATLON ROMÂNIA, 2 februarie 2019. Rămâneți pe DCNEWS.RO pentru a afla ce se va întâmpla în emisiunea de sâmbătă. Revenim cu update-uri.
 

Vezi și: Exatlon România 28 ianuarie. Războinici vs. Faimoși, răsturnare de situație

Vezi și: Zodia care va avea un AVANTAJ. Îi ia în surprindere pe toți



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel