EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. Faimoși - Războinici, premiu SPECIAL - VIDEO + UPDATE 11

Foto Facebook / Exatlon România
Foto Facebook / Exatlon România

Luni, au avut loc noi confruntări între echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor.

Ediția difuzată pe 2 aprilie la Kanal D a fost prezentată sub formă de update-uri:

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018.   UPDATE 11: Oltin Hurezeanu, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță s-au bucurat de premiu, în urma mini-game-ului.

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018.  UPDATE 10: Are loc un mini-game între Faimoși și Războinici, fiind vorba de un quizz.

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018.  UPDATE 9: Războinicii au câștigat proba din această seară. Ei se vor bucura de excursie și de concert.

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. UPDATE 8: Războinicii conduc cu scorul de 4-3. 

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. UPDATE 7: În acest moment, scorul este 3-3.

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. UPDATE 6: Oltin s-a accidentat în timpul traseului și nu a mai putut continua. În locul lui, a fost ales Valentin, proba reluându-se din punctul în care Oltin a abandonat.

VEZI ȘI EXATLON. Oltin, accidentat. Fanii emisiunii: Cât de fake a fost

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. UPDATE 5: 3-1, după ce Diana Belbiță a punctat.

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. UPDATE 4: În acest moment, scorul este 2-1 în favoarea Faimoșilor, Alex aducând primul punct pentru Războinici. Urmează Diana Belbiță și Roxana.

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. UPDATE 3: Al doilea punct pentru Faimoși!

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. UPDATE 2: Primul punct a fost adus pentru Faimoși de către Cătălin Cazacu. Urmează prima cursă a fetelor.

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. UPDATE 1: A început emisiunea. Diana Belbiță, care se accidentase, a spus că va concura. Cu privire la Geanina, noua concurentă, Giani Kiriță a spus că "avem și pentru ea o sută de mii de întrebări, dar într-o săptămână, le epuizăm".

"A venit momentul să aflați marele premiu. E o surpriză extraordinară. Atenție: o să mergeți la aeroport și o să urcați în avion. După, o să aterizați la Romana. După care, mergeți la restaurant. După ce mâncați bine, bine, bine de tot, vă duceți la un super concert LIVE. Nu o să vă spun numele artistului pentru că e parte din surpriză. Dar e un mare artist și e foarte cunoscut. După concert, vă urcați în avion și veniți înapoi", a spus prezentatorul Cosmin Cernat. Cu privire la probă, a anunțat că finalul este nou. Concurenții au la dispoziție un minut pentru strategii.

CONFRUNTĂRILE

OLTIN - IONUȚ

CĂTĂLIN CAZACU -  ȘTEFAN

ALEX - VALENTIN

DIANA BELBIȚĂ - ROXANA

ALINA - LARISA

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. Luni, concurenții de la EXATLON se luptă pentru un premiu cu adevărat special. De la 19:45, la Kanal D, va fi difuzată o ediție explozivă, ambele echipe dorind să câștige.

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. Faimoșii au avut parte în ediția de ieri de o surpriză. Momentul în care Cosmin Cernat a anunțat cine este înlocuitoarea Ancăi Surdu a stârnit curiozitatea atât celor din echipa Faimoșilor, cât și celor din echipa Războinicilor. Este vorba despre Geanina Stana, în vârstă de 23 de ani. Originară din București, se recomandă a fi o atletă de anduranță. "Am 23 de ani și sunt din București. Am făcut 10 ani atletism de performanță. maraton. Cel mai bun timp al meu: în 7 zile am alergat 400 de kilometri, și am ieșit pe locul 45 din 10.000 de persoane".

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 2 aprilie 2018. Rămâneți pe DC News pentru informații în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel