EXATLON România, 17 martie 2018. Giani Kiriță, război cu Mariana: Ești PILAF TURTIT

EXATLON, Mariana
EXATLON, Mariana

Giani Kiriță a intrat într-un conflict fără precedent cu Mariana. S-au aruncat cuvinte foarte dure, pe un ton răstit. 

UPDATE: Diana Bulimar a precizat că acest conflict a început în urmă cu mai multe zile când Mariana a înjurat după o confruntare cu Larisa. ”E dreptul meu să înjur cercul” a spus Mariana. ”O rog pe Mariana să se tempereze puțin și să asculte mai multe de vocea echipei sale decât de vocea echipei adverse” i-a spus Alexandru din echipa Războinicii, aplaudat de Faimoși. 

Conflictul a continuat după ce Faimoșii au câștigat concursul. Giani Kiriță i-a spus Marianei: ”Femeia bărbat! Du-te la coteț. Între scânduri cu tine!”. 

”Băi, băiatule, nu vorbește tu în numele echipei mele. Eu am greșit, dar tu nu te băga. Băiatule, vorbește frumos!” i-a spus Mariana. 

EXATLON România, 17 martie 2018. Giani Kiriță, război cu Mariana Mariana s-a enervat după ce a pierdut în fața Dianei Bulimar. Ea a afirmat se va relaxa când or să câștige casa și vor sta pe paturile din casă. ”Calm, relax, relax Mariana!” i-a spus Diana Bulimar. După ce Giani Kiriță a atenționat-o pe Mariana că a pierdut tot în această seară și că-n ultimele săptămâni nu a adus niciun punct.

EXATLON România, 17 martie 2018. Giani Kiriță, război cu Mariana N-are nimica, bă. Jură-te! Patru puncte am adus!” i-a replicat Mariana lui Giani Kiriță. ”Nu că `bă`” a atenționat-o Giani pe Mariana. 

EXATLON România, 17 martie 2018. Giani Kiriță, război cu Mariana ”Băi, băiatule, uită-te în statistică!” a continuat Mariana. ”Ești pilaf turtit. De trei săptămâni te bat ale noastre de te omoară” a afirmat Giani Kiriță. 

[citeste si]

EXATLON România, 17 martie 2018. Giani Kiriță, război cu Mariana Mariana l-a criticat și pe Vladimir Drăghia înainte de cursă. El a câștigat cursa respectivă și nu i-a dat nicio replică Marianei. 

EXATLON România, 17 martie 2018. Giani Kiriță, război cu Mariana ”Scoateți bărbatul din echipă! Tu nu reprezinți femeile” i-a spus Giani Marianei. ”Plimbă ursul!” a fost replica războinicei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel