EXATLON România, 13 ianuarie. Războinici - Faimoși, luptă crâncenă LIVE

Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook

Cel de-al treilea sezon „Exatlon România” a continuat în forță duminică seară.

Update 13: La masculin a reușit să câștige Gabriel Nedelcu, iar la feminin Nicoleta Lunca.

Update 12: Războinicii au ajuns în faza finală supranumită „bătălia leilor”. Jocul va fi individual. Suma pusă în joc este de 10.000 lei, 5000 de lei pentru războinicul câștigător și 5000 de lei pentru războinica câștigătoare.

Update 11: Gabi aruncă mult mai bine față de jocul anterior. Războinicul câștigă punctul. Scorul devine egal, 7-7.

Update 10: Irina obține primul său punct din competiția Exatlon.

Update 9: Andrei pierde punctul în fața lui Mihai Berar. Războinicii și Faimoșii sunt, din nou, la egalitate.

Update 8: Revenire spectaculoasă a Faimoșilor! Cătălina Șeicaru aduce încă un punct important pentru echipă. Scorul e 5-3 în favoarea Faimoșilor.

Update 7: Din nou, scorul e egal: 3-3.

Update 6: În acest moment, scorul e 3-2 pentru Războinici.

Update 5: Ovidiu Jimborean se concentrează mai bine și câștigă duelul contra lui Ciprian Maris.

Update 4: Andreea Zaragiu își dozează foarte bine energia și câștigă primul punct pentru Faimoși. Scorul devine egal, 1-1.

Update 3: Mario Fresh și Alex Stoica oferă un prim duel strâns și plin de energie. Finalul a fost câștigat de Războinic.

Update 2: Sezonul acesta nu va mai exista panoul cu bani, iar jocul pentru bani va deveni individual. „În prima fază, pe acest traseu veți juca. Echipa câștigătoare merge în faza a doua a jocului cu bani. Acolo, vor există meciuri individuale. Fetele între ele, băieții între ei. Câștigătoarea pleacă acasă cu 5.000 lei, la fel și băiatul, care câștigă 5.000 lei", a anunțat Cosmin Cernat.

Update 1: Începe o nouă ediție Exatlon. În această seară, Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru bani. Primele antipatii între cele două echipe își fac deja simțită prezența. „Din echipa Faimosilor, aș vrea să dau peste Costin, fotbalistul ăla, să îl mănânc. Mi-e foarte antipatic, nu îl suport deloc, nu îmi place ca și caracter, nu îmi place deloc", a spus Alex Stoica de la Războinici.

EXATLON România, 13 ianuarie 2019. La ceremonia de deschidere a competiției, Cosmin Cernat, prezentatorul reality-ului, a venit cu un anunț extrem de important: în acest sezon vor fi doi câștigători, un băiat și o fată, în urma desfășurării a două finale, a fetelor și a băieților. Fiecare dintre ei va intra în posesia premiului de 50.000 euro. De asemenea, Cosmin Cernat a anunțat și primul meci internațional, cu echipa Exatlon Ungaria, ce va avea loc în curând.

EXATLON România, 13 ianuarie 2019. Lupta pentru vilă a fost foarte strânsă și a demonstrat că atât Faimoșii, cât și Războinicii au jucători redutabili. „Văd un potențial extraordinar în ambele echipe", a spus Cosmin Cernat în timpul desfășurării competiției.

EXATLON România, 13 ianuarie 2019. Faimoșii și Războinicii au aflat pe pielea lor ce înseamnă să treci prin labirint, prin tunelul cu țepușe, să faci față tirolianei și bazinului, să ridici uriașele porți, să faci echilibristică, să sări peste ostacole înalte fără să te accidentezi. În final, au fost nevoiți să se concentreze pentru a doborî cuburile cu sacii cu nisip, iar finalul le-a dat foarte mari bătăi de cap unora. Meciul s-a terminat în favoarea Faimoșilor, cu scorul de 10-7.

EXATLON România, 13 ianuarie 2019. Emisiunea continuă duminică seară cu noi confruntări. Rămâneți pe DCNEWS.RO pentru informații în timp real.

VEZI ȘI:

EXATLON România. Concurenți echipă Războinici sezon 3

EXATLON România. Concurenți echipă Faimoși sezon 3

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel