EXATLON, reacții fulger pe Facebook după eliminare: Surprinzător că...

Exatlon România
Exatlon România

A fost un duel plin de tensiune la „Exatlon”, în echipa Faimoșilor. Cei care s-au duelat au fost Ciprian Mariș și Călin Șerban.

„Vă spuneam că duelul de eliminare merge la un alt nivel și asta se întâmplă pentru că nivelul vostru este unul ridicat. Duelul, din punctul meu de vedere, va deveni mult mai spectaculos, mult mai interesant și asta pentru că avem un final mai complex, care necesită mai multă îndemânare din partea concurenților Exatlon. Modificarea este următoarea, se pleacă de la 3 vieți, cine ajunge la zero pleacă acasă, în România", a spus Cosmin Cernat.

Așadar, cel care a pierdut, cu scorul de 3-0 a fost Călin Șerban. Proaspăt ajuns la Exatlon România, Faimosul se va întoarce acasă, la familia sa. Originar din Brașov, este dependent de adrenalina obținută prin intermediul sportului. 

„În primul rând, vreau să îl felicit pe Ciprian și, de asemenea, pe toți membrii echipei pentru faptul că se află aici, în primul rând. Pentru performanțele lor sportive, care sunt de admirat. M-am atașat și eu foarte mult de toți de aici. Îmi iau rămas bun de la ei cu drag. Le-am promis că o să fac un traseu pe care o să mă antrenez și îi aștept și pe ei să intre în traseu. Și să facem un mega party", a spus Călin Șerban.

Mesaje pe Facebook

Cei care au urmărit emisiunea difuzată pe Kanal D, după eliminare, și-a exprimat părerile pe rețeaua de socializare Facebook. Iată câteva dintre mesaje:

Felicitări pt tot parcursul tău la exatlon... păcat că drumul tău se termină aici, însă ești un exemplu pentru mulți tineri! Bravo, Călin!

Felicitări, Călin... un om echilibrat, putea să mai facă multe, dar nu este o problemă pentru echipa. Oricum, cu procent mult mai bun decât unii din echipa adversă.

Îmi pare foarte rău că a plecat Călin, parcă se descurca mai bine decât ceilalți.

Surprinzător că dintr-o dată Războinicii câștigă, dar nu-i problemă, Faimoșii vor merge înainte.


VEZI ȘI: Zodia cu o schimbare peste noapte. I se schimbă viitorul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel