EXATLON eliminare. Replici acide pe Facebook: ”Rușineeee”

Rodica Mitu / 05 Martie 2019 / 23:12
Cosmin Cernat
Cosmin Cernat

Au curs mesajele pe rețeaua de socializare Facebook, după ce, marți seară, un concurent din cadrul emisiunii „Exatlon” a părăsit competiția.

Ambele echipe și-au dorit cu ardoare să nu piardă niciun coechipier. Războinicii au avut o revenire spectaculoasă, de la scorul 9-5 în favoarea Faimoșilor, s-a ajuns la scorul de 9-8. Cu toate acestea, punctul victoriei a fost adus de Ion Surdu, iar un băiat din echipa Războinicilor a plecat acasă, în România.

„Sunt procentaje care sunt luate în calcul de când a început Exatlon România. Începem cu cel sau cea care are cele mai bune procentaje, numele este Iulia Aradi. Vom avea, așadar, eliminare la băieți, din echipa albastră. Cel care are cele mai mici procentaje de când a început Exatlon România 2019 este Alex Stoica", a anunțat Cosmin Cernat. Războinicii au decis împreună că cel care va merge la duel, alături de Alex Stoica, este Cosmin Marin.

În cele din urmă, Cosmin Marin a părăsit competiția „Exatlon”.

Mesaje pe Facebook


Cei care au urmărit emisiunea difuzată pe Kanal D și-au exprimat, după eliminare, părerile pe rețeaua de socializare Facebook. Iată câteva dintre mesaje:

Mi se pare doar mie sau la duel Alex devine mai rapid și dă mai mult?

Rușineeee.

Bravo, Alex, dragul meu, ai dovedit ca meriti sa ramai, felicitari. Saptamana asta ai fost mai bun.

Niște individualiști! Nu le pasa de celalalt! Se mănâncă între ei!  

Alex, nu ești în măsură tu sa ii ții teorie adversarului tău, că și tu tot așa de slab ești, el e normal sa fie mai slab ca este nou, dar tu esti cel mai slab din echipă și tot tu îți dai cu părerea, mai bine ai tace din gură, lasă pe altul mai bun sa vorbească, dar de fapt la voi nu prea are cine sa vorbeasca ca toată echipa e praf.

A meritat sa castige chiar daca e mai incet pe traseu el a adus puncte in ultimul timp chiar cite doua.

E tristete mare intr-o anumita parte a echipei...


VEZI ȘI: Lună Nouă, 6 martie 2019. Uranus se mută în Taur. Astrolog: V-a speriat pe mulți