EXATLON ELIMINARE. Propuneri 11 februarie. Ediție incendiară - VIDEO + UPDATE 3

Foto Facebook / Exatlon România
Foto Facebook / Exatlon România

Duminică seară, Războinicii și Faimoșii s-au confruntat, din nou, la Exatlon.

EXATLON ELIMINARE. Propuneri 11 februarie. UPDATE 3: Trei persoane au fost nominalizate pentru eliminare. Este a treia săptămână în care RĂzboinicii câștigă lupta pentru imunitate. Prin urmare, nu trebuie să facă nominalizări.

Prima propunere a fost făcută de întreaga echipă, prin vot, și l-a vizat pe Ion Oncescu. A doua propunere a fost făcută de Cătălin Cazacu, fiind jucătorul cu cele mai multe puncte obținute în ultima săptămână. Acesta l-a nominalizat pe Flo, cel mai nou concurent. A treia propunere a fost făcută de Vladimir Drăghia, jucătorul care a câștigat mini-jocul individual pentru imunitate la care au participat doar membrii echipei "Faimoșii". Acesta a nominalizat-o pe Diana Bulimar.

(w670)

Foto Facebook / Exatlon

EXATLON ELIMINARE. Propuneri 11 februarie. UPDATE 2: Tensiunea este mare. Fiecare echipă își dorește să câștige.

EXATLON ELIMINARE. Propuneri 11 februarie. UPDATE 1: Echipa câștigătoare va avea imunitate și va câștiga casa pentru patru zile. Traseul de duminică este spectaculos și nemaîntâlnit de către echipe până acum. Forța și îndemânarea vor fi necesare pentru câștigarea probei.

EXATLON ELIMINARE. Propuneri 11 februarie. Așadar, duminică seară, la Kanal D, începând cu ora 19.45, Războinicii și Faimoșii se duelează din nou pentru imunitate. Cine va fi echipa care va pierde încă un concurent? Vom afla diseara.

EXATLON ELIMINARE. Propuneri 11 februarie. Amintim că ultima persoană eliminată a fost Claudia Pavel (Cream). În urma voturilor telespectatorilor, a fost eliminată din competiția care i-ar fi putut aduce marele premiu de 100.000 de euro. "Aș minți dacă aș spune că nu mi-aș fi dorit să rămân, dar eu tot timpul privesc în viitor. Acum ce să zic... abia aștept să ajung la puișorul meu acasă. Asta este situația", a spus Claudia Pavel după ce Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, anunțase numele persoanei care se va întoarce în România. Sora acesteia a declarat, în emisiunea WowBiz, că este convinsă că își dorea enorm să revină în țară deoarece îi ducea lipsa fiului ei. Paula Pavel a mărturisit că este mândră de sora sa, întrucât și-a depășit foarte mult propriile limite în perioada în care a concurat la "Exatlon" și că a dovedit că este puternică participând la probele dificile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel