EXATLON, eliminare. Echipa Războinicii, momente grele

Foto Facebook
Foto Facebook

O nouă eliminare în emisiunea Exatlon difuzată pe Kanal D.

Cei trei nominalizați spre eliminare sunt din echipa Războinicii. În acest context, vorbim despre Diana, Bogdan și Radu.

Diana a fost propusă de colegii de echipă, Bogdan a fost propus de Alina, concurenta cu cele mai multe puncte în această săptămână, în timp ce Radu a fost propus de Anca, cea care a câștigat, luni seară, lupta pentru imunitate.

Publicul este cel care va decide cine pleacă acasă.

Prima eliminare

Amintim că, în urma votului publicului, prima persoană care a pierdut cursa pentru marele premiu a fost Rafaela. "Ştiam că va veni momentul ăsta, aveam o presimţire. Ştiam că se va întâmpla asta. A fost o experienţă grea, dar vă mulţumesc că am trăit împreună această experienţă. Vă mulţumesc şi mult succes în continuare", spusese atunci Rafaela.

Zece vedete

Cele zece vedete care au acceptat provocarea sunt: cântăreaţa Anda Adam, gimnasta Diana Bulimar, medaliată la competiţii olimpice şi europene, Vladimir Drăghia, fost înotător de performanţă şi actor, Giani Kiriţă, fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, cântăreaţa Claudia Pavel, Diana Belbiţa, luptătoare profesionistă de MMA, Anca Surdu, dublă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial şi european, şi Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel