EXATLON. ELIMINARE Echipă războinici. Iată concurenții

UPDATE: Rafaela de la ”Războinicii” a fost eliminata din Exatlon! A primit cele mai puține mesaje din partea telespectatorilor. 

Rafaela, Ionuț și Radu sunt cei trei concurenți din echipa războinicii care au fost nominalizați pentru eliminarea de la Exatlon.

(w670)

Dumnevoastră, telespectatorii, decideți cine este eliminat. Pentru a vă susține concurentul preferat, trebuie să faceți următorul lucru - să trimiteți SMS după cum urmează:

RAFAELA - trimiteți 30 la 1456;

IONUȚ - trimiteți 26 la 1456;

RADU - trimiteți 29 la 1456. Doar așa vă puteți susține concurentul favorit. Tariful este de 1,19 euro / sms (TVA inclus). Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla cine va fi eliminat.

România a fost cu sufletul la gură aseară. Adrenalina a pompat la maximum pe parcursul celor aproape trei ore de competiție sportivă pură la Exatlon.

Cea de-a cincea ediție a reality-ului Exatlon difuzată duminică seară, cea în care telespectatorii au aflat cine sunt cei trei nominalizați spre eliminare, a clasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România atât la nivelul întregii țări, cât și în rândul populației de la orașe.

[citeste si]

O medie de peste un milion și jumătate (1.729.000) de fani au urmărit aseară confruntarea celor două tabere de la Exatlon, în fiecare minut al difuzării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel