EXATLON eliminare Claudia Pavel (CREAM). GEST neașteptat. "Nu-mi vine să cred"

Foto Facebook
Foto Facebook

Claudia Pavel (Cream) a fost eliminată din cadrul emisiunii Exatlon.

EXATLON ELIMINARE 6 februarie. "Momentul cel mai greu e când eu voi rosti un nume. Se întoarce în România, la prieteni, la familie, se desparte de echipa lui lângă care a suferit, a lăcrimat... Numele celui care părăsește Exatlon România este Claudia", a spus Cosmin Cernat, marți seară.

EXATLON ELIMINARE 6 februarie. "Nimic nu este întâmplător. (...) Aș minți dacă aș spune că nu mi-aș fi dorit să rămân, dar eu tot timpul privesc în viitor. Acum ce să zic... abia aștept să ajung la puișorul meu acasă. Asta este situația", a spus Claudia Pavel, care anterior declarase că vrea să rămână în cadrul competiției.

EXATLON ELIMINARE 6 februarie. De asemenea, a fost rugată să transmită un mesaj pentru echipa ei: "Nu-mi vine să cred că îmi voi lua adio de la ei. Vă mulțumesc tuturor pentru fiecare secundă. A fost o aventură grozavă. Să vă uniți și să mergeți mai departe. Vă mulțumesc!".

EXATLON ELIMINARE 6 februarie. De menționat că și-a luat la revedere de la colegii ei "mai puțin de la Anca și de la Diana Bulimar. Se întâmplă, sunt lucruri peste care oamenii nu pot trece", a spus Cosmin Cernat.

[citeste si]  

Internauții au taxat imediat gestul vedetei pe Facebook. Iată câteva mesaje: "Cât de urât din partea Claudiei că nici măcar nu le-a băgat în seamă pe Anca și Didi... Rușine!", "Cum să nu-ți iei rămas bun și de la celelalte două", "Nici măcar nu și-a luat la revedere de la fete".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel