EXATLON eliminare. Anda Adam, în lacrimi. Declarații înainte și după verdict

Foto Facebook
Foto Facebook

Anda Adam, Ion Oncescu sau Andrei Stoica. Unul dintre ei, în urma voturilor primite din partea telespectatorilor, se va întoarce în România, părăsind competiția Exatlon.

Declarații înainte de verdict

"Ar fi bine să plece unul dintre băieţi. Pe noi nu ne încurcă cu nimic Anda. Ea e accidentată", a mărturisit Anca, din echipa Războinicii, înainte de a se afla verdictul.

"Noi suntem o echipă de oameni pozitivi, sunt foarte pozitivă, eu, mental, sunt foarte OK, sunt prezentă aici, deşi nu pot să calc în piciorul stâng, mă simt puţin singură pentru că n-am mai fost alături de echipa mea. Nu mi-am dorit să fiu în această postură niciodată, deşi am crezut că nu voi putea să stau la Exatlon, nu din cauza condiţiei fizice, ci din cauza faptului că nu pot să stau fără fetiţa şi soţul meu. Nu mă aşteptam să fiu nominalizată atât de repede", a spus Anda Adam înainte de a se afla verdictul.

Cosmin Cernat, anunț

"Numele celui care pleacă în România, care îşi face bagajele, este Anda Adam", a spus Cosmin Cernat, moment în care aceasta a izbucnit în lacrimi.

(w670)

"Mă aşteptam la asta, pentru că de când m-am accidentat m-am gândit că e destul de grav. Cei dragi ştiu că pentru ei este mult mai important să revin acasă ca să mă fac bine. Trebuie să revin în România că să mă operez. Mai sunt operată la piciorul stâng şi ştiu că e destul de greu. Dacă ar fi fost după mine, aş fi rămas până la final", a spus vedeta.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel