EXATLON ELIMINARE 6 februarie. Echipa Faimoșilor mai pierde un om - UPDATE 2

Foto Facebook / Exatlon România
Foto Facebook / Exatlon România

Aventura "Exatlon" a continuat și marți seară, la Kanal D, când un membru al echipei ”Faimoşii” a fost eliminat.

EXATLON ELIMINARE 6 februarie. UPDATE 2: "Claudia e un moment greu pentru tine. Am încercat să mă pun în locul vostru și nu e ușor", a spus prezentatorul Cosmin Cernat. Ulterior, Claudia Pavel (Cream) a declarat că își dorește să rămână în concurs. 

"Larisa abia ai venit și ai fost nominalizată. Vrei să rămâi?", a întrebat-o Cosmin Cernat, primind un răspuns afirmativ. De asemenea, și Ion Oncescu a spus că vrea să rămână, însă unul dintre cei trei va pleca acasă, a punctat Cernat.

"Momentul cel mai greu e când eu voi rosti un nume. Se întoarce în România, la prieteni, la familie, se desparte de echipa lui lângă care a suferit, a lăcrimat... Numele celui care părăsește Exatlon România este Claudia", a spus Cosmin Cernat.

VEZI ȘI Claudia Pavel (Cream), GEST șoc după eliminare

EXATLON ELIMINARE 6 februarie. UPDATE 1: "S-au spus suficiente vorbe despre tot ceea ce s-a întâmplat. Le respect pe fete pentru performanța lor, însă am un dispreț profund pentru minciună. Eu sunt un om onest, loial. (...) Nu are sens să mai dezvolt", a spus Cream, nominalizată pentru eliminare.

Știrea inițială

EXATLON ELIMINARE 6 februarie. Faimoșii au fost înfrânți luni de Războinici, la mică diferență. Fără drept de apel, membrii Echipei Faimoșilor au intrat automat la proba individuală, care l-a desemnat pe Vladimir Drăghia imun de la eliminare. De asemenea, și Giani Kiriță a fost protejat deoarece a adunat cele mai multe puncte pentru echipa sa pe parcursul săptămânii anterioare.

EXATLON ELIMINARE 6 februarie. Luni seară, a fost primul moment când strategiile pentru nominalizările celor trei propuși spre eliminare au creat disensiuni între membrii Echipei Faimoșilor. Persoanele nominalizate sunt Claudia (Cream), Larisa și Ion Oncescu. După cum precizam, dintre Faimoși, Giani Kiriță și Vladimir Drăghia au obținut imunitate.

[citeste si]  

EXATLON ELIMINARE 6 februarie. Cele zece vedete care au acceptat provocarea sunt: cântăreaţa Anda Adam (eliminată), gimnasta Diana Bulimar, medaliată la competiţii olimpice şi europene, Vladimir Drăghia, fost înotător de performanţă şi actor, Giani Kiriţă, fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, cântăreaţa Claudia Pavel, Diana Belbiţa, luptătoare profesionistă de MMA, Anca Surdu, dublă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial şi european, şi Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel