EXATLON. Claudia Pavel (Cream) s-a întors în România. Cine a așteptat-o

Claudia Pavel, după ce a fost eliminată din cadrul competiției Exatlon, a ajuns în România.

EXATLON ROMÂNIA. Claudia Pavel (Cream) s-a întors acasă, la familia ei. Cântăreața a fost eliminată de la Exatlon România, iar vineri a aterizat în țară.  

EXATLON ROMÂNIA. Claudia Pavel a fost așteptată de sora ei, Paula, dar și de unprieten, ei fiind cei mai mari susținători ai artistei pe perioada competiției, notează wowbiz.ro. Cântăreața părea bucuroasă că a revenit acasă, ceea ce e de înțeles având în vedere dorul aprig de fiul ei. 

[citeste si]  

EXATLON ROMÂNIA. Amintim că, în momentul în care și-a luat rămas-bun de la echipa ei, la eliminare, Claudia Pavel și-a îmbrățișat toți colegii, mai puțin pe Anca și Diana Bulimar. Gestul său a fost taxat în mediul online.

EXATLON ROMÂNIA. Exatlon este un reality show internațional, bazat pe un format turcesc, preluat de Kanal D. Emisiunea-concurs a debutat în 7 ianuarie și este prezentată de Cosmin Cernat, căruia i s-a alăturat și Bogdan Socol. Concurează 20 de participanți, 10 vedete (Famoșii) și 10 oameni obișnuiți (Războinicii). Aceștia trec prin probe dificile, care le pun la încercare rezistența fizică, dar și psihică. Câștigătorul pleacă acasă cu 100.000 de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel