EXATLON. Cazacu: Au existat mai multe perioade dificile

Mereu cu zambetul pe buze, chiar si atunci cand pierde in competitie, mereu cu o vorba buna pentru celalalt si gata sa sara in ajutor cand este nevoie, Catalin Cazacu este una dintre cele mai placute si indragite prezente de la „Exatlon”, reality-ul care a cucerit deja Romania prin tensiune, frumusetea probe sportive, caracterele concurentilor intrati in joc.

Catalin Cazacu  face parte din echipa „Faimosilor” si are o carte de vizita impresionanta –este multiplu campion la motociclism viteza. In varsta de 33 de ani, acesta nu a avut o viata lipsita de probleme, drumul spre succes fiindu-i presarat cu numeroase obstacole.

 

„Au existat mai multe perioade dificile, nu doar una, iar viata mea nu a fost permanent in ascensiune, ci a avut urcusuri si coborasuri. Dar, dupa fiecare perioada grea prin care am trecut, am reusit sa 'raman' cu ceva, sa invatat din acea situatia dificila. Si, de fiecare data cand m-am lovit de 'fundul sacului', am reusit sa construiesc ceva solid. Niciodata nu am facut aceeasi greseala de doua ori, ci am facut-o de mai multe ori, ca sa invat din ea.  Invat si din greselile altora, pentru ca nu am timp sa le fac pe toate ca sa ma 'conving'  de anumite situatii, si vreau sa imi usurez viata. Nu-mi doresc sa fiu bogat si celebru, imi doresc doar sa fiu fericit, sa stau la caldura, sa nu tremur de frig, sa am o viata simpla, sa detin maximum cinci elemente vestimentare, dintre care doua sa fie slapi si pantaloni scurti. Imi doresc sa nu imi complic existenta!”, a marturisit Catalin Cazacu.

Premiu de 100.000 de Euro

Pare ca nimic nu il destabilizeaza si ca bucuria si-o gaseste mereu in a fi alaturi de ceilalti din echipa. Catalin este norocos pentru ca pare sa stie ce il face fericit.

„Fericirea si-o gaseste fiecare prin ceea ce 'construieste' in jurul lui,  prin ceea ce realizeaza. Eu mi-am gasit-o si in momentele de singuratate, si in momentele in care mi-a fost bine”, spune Catalin Cazacu.

[citeste si]

Catalin Cazacu face parte din echipa „Faimosilor” si participa, alaturi de ceilalti 19 concurenti  la Exatlon, reality-ul care pune in joc premiul de 100.000 de Euro, castig pe care si-l va adjudeca doar unul dintre participanti.

Nu ratati cea mai tare competitie sportiva a anului, “Exatlon”, difuzata patru zile consecutive, de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel