EXATLON. Bogdan s-a întors în România. Primele cuvinte ale ”Războinicului”

Foto Facebook
Foto Facebook

Bogdan, concurentul din echipa ”Războinicilor” care a renunțat la competiție, a avut parte de o primire frumoasă pe aeroport, unde a fost aşteptat de familie şi prieteni.

Bogdan a ajuns, miercuri după-amiază, în România. Fostul concurent Exatlon a fost aşteptat de zeci de susţinători la terminalul de sosiri. Mama lui a fost cea care l-a strâns cel mai mult în braţe. "Bravo, felicitări, ai slăbit, ce-i cu tine?" l-a întrebat un apropiat.

Dor de familie

Acesta a spus şi ce l-a determinat să renunţe după o lună de concurs, şi anume dorul de familie. "Ăsta a fost unul din principalele motive că n-am putut să vorbesc cu ei. Dacă puteam o dată la două săptămâni să vorbesc o dată cu maică-mea, era bine", a declarat Bogdan, potrivit cancan.ro.

[citeste si]  

Exatlon este un reality show internațional, bazat pe un format turcesc, preluat de Kanal D. Emisiunea-concurs a debutat în 7 ianuarie și este prezentată de Cosmin Cernat, căruia i s-a alăturat și Bogdan Socol. Concurează 20 de participanți, 10 vedete (Famoșii) și 10 oameni obișnuiți (Războinicii). Aceștia trec prin probe dificile, care le pun la încercare rezistența fizică, dar și psihică. Câștigătorul pleacă acasă cu 100.000 de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel