EXATLON. Anca, legătură neștiută cu Silvia de la ”Bravo, ai stil”. S-a aflat după eliminare

Anca a fost eliminată ieri de la Exatlon România.

Ea a fost propusă spre eliminare de către echipă iar telespectatorii nu au mai salvat-o de această dată. De-a lungul timpului petrecut la Exatlon România, Anca a intrat în conflict mai cu toți membrii echipei, recurcând nu de puține ori la injurii și jigniri. 

Fostul concurent și membru ai echipei Războinicii, Radu, cel cu care Anca a avut multe conflicte, a mărturisit la WowBiz că strategia Ancăi a fost să o copieze pe Silvia de la ”Bravo, ai Stil”, cea care în primul sezon s-a certat cu toată lumea, dar a fost susținută de telespectatori și a câștigat concursul.

”Eu nu pot să o aplaud pe Anca atunci când văd că o face pe Alina într-un anume fel. Jignea pe toată lumea. Ce trebuia sa fac? Să întorc obrazul și să îmi dea două palme?

Noi eram o echipă, eram caractere diferite. Unii pe alții am încercat să ne acceptăm, fiecare avea ceva de spus, dar o făceam într-un mod plăcut. Sora ta nu a făcut acest lucru, nu a încercat, a crezut că toată lumea e împotriva ei. Eu i-am spus: 'Ai greșit ușa emisiunii. Nu formatul ăsta”, i-a spus Radu fratelui Ancăi, prezent în emisiune. 

Anca, pe modelul Silviei

[citeste si]

„Trebuia să se ducă la ”Bravo, ai stil”. Mie mi-a zis, a doua zi când a ajuns acolo: "Eu am să mă duc pe varianta că merg pe scandal, ceartă, pentru că la un moment dat, la emisiunea ”Bravo, ai stil”, a câștigat o fată pentru că făcea scandal.

Fiica mea se uita la emisiune, era Silvia...să mă ierte. Fiica mea mi-a povestit apoi. Anca miza pe chestia asta", a mai precizat Radu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel