Exatlon. Ana Mihaela Popescu, eliminată cu ochii în lacrimi. Ce s-a întâmplat pe traseu

Ana Mihaela Popescu
Ana Mihaela Popescu

Exatlon 12 martie. După ce Războinicii au pierdut jocul de protecție în fața Faimoșilor, Ana Mihaela Popescu și Iulia Aradi au mers la duel automat, cealaltă Războinică, Nicoleta, având cele mai multe puncte acumulate. Ana Mihaela Popescu a fost eliminată din competiție.

Cu ochii în lacrimi, Ana Mihaela Popescu le-a vorbit coechipierilor.

"Să nu vă mai bată nimeni. Să nu mai ajungeți în situații de genul. A fost al treilea duel. Am și spus, nu regret nimic! Mai ales că m-am bătut cu Iulia, cu o persoana cu care m-am inteles cel mai bine. E un sentiment neplacut, insa astazi ea a dovedit ca e cea mai buna, ca-si merita locul aici, ca trebuie sa munceasca pana la final. Sa nu le mai dati ocazii Faimosilor sa vina peste voi pentru ca stiti ca sunteti puternici. Cantecele lor nu fac nimic. Cel mai important lucru este sa ramaneti uniti pentru ca ati ramas sase. Si sase e numarul meu norocos, a spus Ana Mihaela Popescu.

Războinicii care au urmărit duelul de pe margine au simțit că ceva s-a întâmplat pe traseu cu Mihaela Popescu și că aceasta nu ar fi dat tot ceea ce ar fi putut pentru ca Iulia să rămână în continuare în competiție.

Azi atat am putut. Am zis ca nu regret niciodata ca ma lupt cu Iulia. Si isi merita locul aici si asta am vrut sa... Pentru ca ea nu merita sa plece. Nimeni de aici nu merita sa plece. Trebuia sa plece din partea Faimosilor, nu din partea noastra..., a adăugat Mihaela Popescu.

Vezi și: EXATLON 12 martie. Războinici - Faimoși, joc de eliminare. Cine pleacă acasă - LIVE ȘI VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel