EXATLON 29 aprilie 2018 România - Grecia. CONTROVERSĂ după meciul pierdut

După ce România a pierdut în fața Greciei, a apărut o nouă controversă printre fanii Exatlon România care sunt foarte nemulțumiți. 

EXATLON ROMÂNIA 29 APRILIE România-GRECIA Mai exact, fanii sunt nemulțumiți că echipa Exatlon a României a fost nevoită să joace pe un traseu nou, în timp ce echipa Greciei a mai jucat pe respectivul traseu. 

Detalii despre cum a decurs MECIUL găsiți AICI. 

EXATLON ROMÂNIA 29 APRILIE România-GRECIA Pe tot parcursul întâlnirii, pierdute în cele din urma de România, concurenții români au fost mai tot timpul înainte pe traseu, dar diferența a fost făcută în momentul în care au fost nevoiți să doboare popicele de la finalul cursei. Foarte multe puncte au fost câștigate astfel de echipa Greciei, care pornea mereu cu handicap , însă recuperau la aruncarea popicelor. 

EXATLON ROMÂNIA 29 APRILIE România-GRECIA Cele mai multe puncte au fost câștigate in extremis de echipa Greciei. Atleții români au avut dificultăți în găsirea unei tehnici corespunzătoare de dărâmare a popicelor. De altfel, începutul a fost greoi pentru echipa României, care a obținut dificil primul punct, după ce grecii se desprinseseră deja la 6-1. 

EXATLON ROMÂNIA 29 APRILIE România-GRECIA Treptat, ei și-au revenit și au reușit chiar egalarea, însă experiența pe traseu a grecilor s-a dovedit un avantaj prea mare, iar echipa României s-a blocat la 7. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel