Eveniment unic în România. Hipnoză - între divertisment şi terapie

Hipnoza
Hipnoza

Un eveniment unic în România va avea loc între 8 și 10 martie. Richard Barker, hipnotistul numărul 1 al Americii, vine pentru prima dată la Bucureşti.

Hipnoza este un termen care de-a lungul timpului în gândirea populară a fost asociat cu trucuri de control al minţii, iluzionism, magie, pendul fermecat şi alte mituri. De fapt, hipnoza este mai puţin misterioasă şi mai mult ştiinţifică şi "lumească" decât ai putea să crezi.

"Hipnoza de scenă nu este însă doar un mijloc de divertisment. Tehnicile specifice hipnozei de spectacol îţi oferă posibilitatea de a învăţa tehnici avansate de comunicare, te ajută să ai mai multă încredere în tine şi te învaţă cum să oferi siguranţă în orice tip de interacţiune. Hipnotistul de scenă este cel care ştie cum să cucerească publicul folosindu-se de toate resursele sale: limbaj verbal, nonverbal, umor, înflăcărare, încredere de sine. Un hipnotist de scenă va lucra întotdeauna în cele mai grele condiţii - în faţa unui public numeros, gălăgios, cu aşteptări mari. Pentru că nu îşi permite să greşească, un astfel de hipnotist este dotat cu calităţi care, în cazul în care vrei să le înveţi, te pot ajuta şi pe tine să te descurci în orice condiţii în viaţa personală şi profesională", declară psihologul Angela Nuţu, vicepreşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză.

Eveniment unic în Bucureşti

Fie că eşti deja familiarizat cu hipnoza, fie că abia faci primii paşi în descoperirea acestui domeniu fascinant, ai acum o posibilitate unică de a intra în culisele celei mai controversate metode de a practica hipnoza: Spectacolul.

În perioada 8-10 martie, Richard Barker, hipnotistul numărul 1 al Americii vine pentru prima dată la Bucureşti pentru a susţine primul curs internaţional de hipnoză de scenă din România. Trainerul va preda tehnici de hipnoză de scenă şi terapie ca metode alternative de divertisment şi dezvoltare personală şi profesională, pasionaţilor şi curioşilor de domeniul hipnozei, oamenilor inovativi şi deschişi către nou şi celor interesaţi de puterea minţii umane.

Vezi și: 

Brânzeturi alese, din Ținutul Secuiesc, apreciate de Prințul Charles - EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel