Evaluarea Naţională. Şase elevi din Hunedoara au obţinut media 10

Şase elevi din judeţul Hunedoara au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională din acest an, probele de examen desfăşurându-se în condiţii optime şi fără ca vreun candidat să fie eliminat din sală, a informat marţi Inspectoratul Şcolar Hunedoara.

La examen s-au înscris 2.861 de elevi, iar 2.671 dintre ei s-au prezentat în sălile de clasă din cele 16 centre de examinare organizate pe întreg teritoriul judeţului Hunedoara. 'Primele rezultate afişate, înainte de etapa contestaţiilor, indică un număr de 1.982 de elevi care au obţinut note peste 5. În judeţ au fost obţinute şase medii de 10, spre deosebire de anul trecut când au fost doar două medii de 10', a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ Hunedoara, Cristina Bauman.

Elevii cu mediile de 10 învaţă la şcoli din Deva, Hunedoara, Haţeg şi Petroşani. Datele statistice arată că în acest an şcolar 74,2% dintre elevi au promovat Evaluarea Naţională, înainte de soluţionarea contestaţiilor. Anul trecut, examenul a fost promovat de 74,84% dintre elevi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel