EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Limba română, subiecte și bareme

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. SUBIECTE și BAREME Elevii de clasa a IV-a vor susţine marţi proba la limba română din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. 

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Miercuri va avea loc proba la matematică, iar elevii aparţinând minorităţilor naţionale vor susţine joi proba la limba maternă. 

Testele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, au un format asemănător cu cel al evaluărilor internaţionale şi trebuie să aibă un nivel mediu de dificultate. 

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. SUBIECTE și BAREME Durata alocată rezolvării este de 60 de minute pentru fiecare test. 

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. SUBIECTE și BAREME Testele sunt evaluate în cadrul unităţii de învăţământ, în termen de cel mult şapte zile. 

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. SUBIECTE și BAREME "Rezultatele individuale obţinute la aceste evaluări nu se afişează/nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei. Rezultatele sunt valorificate strict la nivelul unităţii de învăţământ prin elaborarea planurilor individualizate de învăţare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor şi a părinţilor/reprezentanţilor legali asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate", a precizat MEN.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel