EXCLUSIV  Evacuare spital Foişor. Bâlbe cu ordinele Ministerului Sănătăţii - Documente

Ministerul Sănătăţii a început aruncarea cartofului fierbinte în braţele conducerii Spitalului Foişor după imaginile revoltătoare cu evacuarea, în miezul nopţii, a pacienţilor. 

După ce evacuarea pacienţilor de la Spitalul Foişor, în miezul nopţii, a revoltat toată ţara, a început, aşa cum era de aşteptat, aruncarea cartofului fierbinte de către responsabilii din ministerul Sănătăţii, condus de către Vlad Voiculescu, către conducerea unităţii spitaliceşti.

Din documentele intrate în posesia DC News se vede cum a fost dat un prim ordin în care era inclus şi Spitalul Foişor în lista unităţilor suport Covid, managerul unităţii a explicat că nu se poate face acest lucru, iar ulterior s-a emis un al doilea document în care Spitalul Foişor nu mai figura pe listă. Practic managerul s-a văzut în faţa faptului împlinit atunci când a primit hârtiile de evacuare.

Documentele pot fi studiate aici şi aici. 

În altă ordine de idei, trebuie să reţinem faptul că vorbim de mutarea unor pacienţi dintr-un spital, unii recent operaţi, şi nu de mutarea unor saci de cartofi dintr-un depozit în altul. Nu se poate face o astfel de operaţiune extrem de delicată în toiul nopţii, fără acceptul pacienţilor, fără să ştii sigur unde vor ajunge pacienţii şi dacă toţi pot fi mutaţi în condiţii de siguranţă, fără a le fi puse viaţa şi sănătatea în pericol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel