Eurovision 2019. Reacții dure după ce Ester Peony a pierdut calificarea în Finală

Foto: Thomas Hanses/eurovision.tv (repetiție)
Foto: Thomas Hanses/eurovision.tv (repetiție)

Reacții dure în mediul online după ce reprezentanta României a pierdut calificarea în Finala Eurovision 2019. 

După o semi-finală în care foarte mulți concurenți buni au luptat pentru un loc în Marea Finală a Eurovision Song Contest prezentatorii spectacolului de la Tel Aviv au anunțat cei 10 finaliști.

Din păcate, România nu s-a aflat printre țările calificate. Nici țările vecine precum Moldova sau Ungaria nu s-au calificat. 

Este pentru al doilea an consecutiv când România nu se califică în Finala Eurovision. 

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară:


”Bravo, ai reusit sa te faci de ras. Romanii au votat Laura Bretan, daca erai desteapta te retrageai si o lasai pe Laura, se numeste fairplay. Pentru ca TVR1 si organizatorii au sabotat-o pe Laura si tu stiai asta. Daca te retrageai acum aveai simpatia romanilor si iti puteai vedea bine merci de cariera. Asa pa pa cariera, si iti multumim ca ne-ai reprezentata prost la EuroVizion! Ma bucur pentru tine...”, se arată într-un mesaj postat pe contul de Facebook al lui Ester. 

”Si mie imi este sila de coruptia din TVR, iar rezultatul s-a vazut la EuroVizion. Este dreptul meu, parerea mea pe care mi-o asum”, mai comentează cineva. 

”Bravo, TVR ! Alt succes de mare angajament ! Al doilea an consecutiv in care nu existam in finala. Nu e vina celor care au reprezentat Romania anul acesta la Eurovision, e vina televiziunii nationale care a permis asa ceva...”, mai spune un internaut pe Facebook. 

”Ai fost minunata! Meritai sa mergi mai departe! E nedrept. Te imbratisez”, a mai comentat cineva. 

”Îmi pare atât de rău că nu ești în finala.... Dar sa nu fi dezamăgită... Pentru mine tu ești Adevărata câștigătoare!”, a comentat cineva pe contul de Instagram al lui Ester Peony. 

Prima reacție a lui Ester Peony după semifinală

Reprezentanta României nu a comentat faptul că nu a intrat în Finala Eurovision, însă a transmis un mesaj pe o rețea de socializare prin care le urează mult succes finaliștilor. 

”Vă mulțumesc tuturor pentru suport! Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele trei luni. Am avut un timp extraordinar în Tel Aviv! Vă iubesc pe toți și le dorec mult succes tuturor în Finală!”, a precizat Ester Peony pe contul său de Instagram. 

România nu s-a calificat în finala de la Eurovision. Ester Peony a urcat pe scena de la Tel Aviv joi seară, în cea de-a doua semifinală a concursului.

Cine concurează în Marea Finală Eurovision

Cele 10 ţări care s-au calificat în marea finală sunt: Macedonia de Nord, Olanda, Albania, Suedia, Rusia, Azerbaijan, Danemarca, Norvegia, Elveţia, Malta.

De altfel, în prima semifinală s-au mai calificat alte 10 țări, acestea fiind: Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino, Slovenia. 

Celor 20 de țări se mai alătură alte șase, calificate din start în finală, acestea fiind: Israel, Franța, Italia, Marea Britanie, Spania, Germania. 

Finala Eurovision 2019 va avea loc sâmbătă, la Tel Aviv, și va fi transmisă în direct de Televiziunea Română de la orele 22:00. 

VEZI AICI MOMENTUL ROMÂNIEI ÎN SEMIFINALA EUROVISION: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel