EXCLUSIV  Eurovision 2019. Juratul britanic a ascuns o probă în scandalul Laura Bretan. Ce spune Liana Stanciu - video

Liana Stanciu
Liana Stanciu

Unul dintre jurații britanici acuzați că au sabotat-o pe Laura Bretan în finala Selecției Naționale pentru Eurovision 2019 a fost întâmpinat pe Aeroportul „Henri Conadă” chiar de realizatoarea TVR Liana Stanciu, implicată recent în campania pentru susținerea familiei tradiționale. William Lee Adams a filmat momentul, însă apoi a șters înregistrarea, după ce a aflat că blonda simpatică ar avea o problemă cu minoritățile sexuale.

William Lee Adams a sosit pe aeroport, unde, din partea TVR, îl aștepta Liana Stanciu. Realizatoarea TVR l-a îmbrățișat pe britanic și l-a sărutat pe obraz, însă reacția musafirului a fost tragicomică. El nu doar că a fost ușor deranjat de gesturile mult prea amicale, dar ulterior a și șters filmarea. Britanicul care a jurizat astfel încât Laura Bretan să nu reprezinte România la Eurovision 2019 a fost certat pe Facebook de fani pentru că „stă de vorbă cu persoane homofobe”.

„Am făcut ceva greșit... ți-am lăsat ruj pe obraz!”

Chiar dacă se afla în fața camerelor și el însuși filma momentul, William Lee Adams a comentat în timp ce Liana Stanciu își arăta bucuria de a-l vedea. „Hello, bine ai venit în România!”, i-a spus Liana Stanciu. „O, ce primire!”, a exclamat William. „Cred că am făcut ceva greșit... ți-am lăsat ruj pe obraz!”, a mai spus Liana. Fanii bitanicului i-au atras atenția că vedeta TVR a susținut campania pentru familia tradițională și că are viziuni homofobe. Imediat, William a șters înregistrarea cu Liana Stanciu.

Liana Stanciu: „Nu am o problemă cu nimeni și nu am avut în viața mea”

Contactată de DCnews.ro, Liana Stanciu a recunoscut că nu știa de incident și a negat că ar avea vreo problemă cu persoanele de altă orientare sexuală: „Nu am știut ce a postat și nici nu mă interesează, nu am o problemă cu nimeni și nu am avut în viața mea, nu cred că există această discuție, e inventată de voi știți cine, nu mă interesează subiectul absolut deloc. N-am nimic de comentat despre asta!”.

Mai mult, Liana Stanciu s-a fotografiat și alături de celălalt jurat străin, Deban Aderemi, tot pe aeroport.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel