EUROVISION 2019. Biletele s-au epuizat în câteva minute

În doar câteva minute după ce s-au pus în vânzare biletele pentru Eurovision 2019, la Tel Aviv, acestea s-au epuizat. Este vorba despre prima serie de bilete pentru Marea Finală, transmisă live. Mai mult, zeci de mii de internauți așteaptă chiar și câte 60 de minute pentru a cumpăra un bilet pentru alte categorii.

Biletele pentru concursul Eurovision de anul acesta care se desfăşoară la Tel Aviv au fost puse în vânzare joi seara începând cu ora 18:00 GMT. În scurt timp, organizatorii au anunțat că biletele pentru Marea Finală, transmisă live, s-au epuizat. 

De asemenea, zeci de mii de internauți au așteptat chiar și o oră pentru a putea accesa website-ul de unde pot cumpăra bilete pentru evenimentele de la Tel Aviv. 

Pentru cele două semifinale de la Tel Aviv, biletele vor fi totuși ceva mai accesibile: între 183 de euro și 244 de euro, în zona VIP. Și show-urile Eurovision 2019 în care concurenții vor repeta pentru transmisiunea TV vor avea public plătitor. Biletele la repetiții pentru semifinale variază între 85 de euro și 244 de euro, iar cele la repetițiile pentru finală, între 122 de euro și 305 euro.

Vezi și: 

Scandalul EUROVISION, în Parlament. Cum poate fi ANULATĂ decizia juriului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel