EUROVISION 2018. Lora, REACȚIE după finală: Sunt frustrări prea mari

Pe Instagram, acolo unde un fan i-a spus că o așteaptă la anul la Eurovision, Lora a refuzat categoric.

"Te așteptăm și pe tine la anul!", i-a scris un tânăr pe Instagram, iar răspunsul vedetei a fost: "Ești drăguț, dar nu. Sunt frustrări prea mari în concursul ăsta. Mai ales vis-a-vis de oamenii care se bucură de succes și popularitate în industrie".

Amintim că în 2017, Lora s-a retras din competiția Eurovision. Artista se afla la a doua participare la selecţia naţională, ea participând, în urmă cu opt ani, cu piesa „Come Along". La baza hotărârii sale au stat opiniile diferite legate de modul în care se fac preselecţiile pentru concurs.

Piesa „I know", cu care artista intrase în concurs, a fost compusă de doi dintre cei mai cunoscuţi compozitori britanici, DaBeatFreaks şi avea un sound modern şi matur, aliniat la cerinţele muzicale europene ale anului 2017.

(w670)

[citeste si]

Trupa The Humans va reprezenta România la Eurovision 2018, cu piesa "Goodbye", după ce a câştigat finala Selecţiei Naţionale ce a avut loc duminică noapte, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Ediţia de anul acesta a Eurovision va avea loc la Lisabona, cu semifinalele programate pe 8 şi 10 mai şi finala, pe 12 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel