EUROVISION 2016: SEMIFINALA 2: Cine merge în FINALĂ

EUROVISION 2016: SEMIFINALA 2: Cine merge în FINALĂ. Ovidiu Anton, câştigătorul finalei selecţiei naţionale a Eurovision cu piesa "Moment of Silence”, ar fi trebuit să urce pe scenă joi seară, în cea de-a doua semifinală Eurovision. Din păcate, EBU a decis eliminarea României de la Eurovision.

EUROVISION 2016: SEMIFINALA 2: Cine merge în FINALĂ. Joi, 12 mai, în a doua semifinală vor participa la Eurovision reprezentanții din Letonia, Polonia, Elveţia, Israel, Belarus, Irlanda, Macedonia, Lituania, Australia, Slovenia, Bulgaria, Danemarca, Ucraina, Norvegia, Georgia, Albania şi Belgia. 

EUROVISION 2016: SEMIFINALA 2: Cine merge în FINALĂ. De asemenea, amintim că 18 țări s-au luptat miercuri seară pentru un loc în marea finală Eurovision 2016, dar numai 10 au fost norocoase: Azerbaidjan, Rusia, Olanda, Ungaria, Croația, Austria, Armenia, Cehia, Cipru, Malta.

EUROVISION 2016: SEMIFINALA 2: Cine merge în FINALĂ. Lidia Isac, reprezentata din Republica Moldova, a ratat calificarea în finala Eurovision 2016. Reprezentanta Moldovei la Eurovision a evoluat cu numărul trei în concurs. Pe lângă spectacolul de lumini, Lidia Isac a fost însoțită în scenă de un dansator îmbrăcat în costum cosmonaut. Ideea de a aduce un cosmonaut în scenă a venit de la videoclipul piesei, unde apare acelaşi cosmonaut. 

EUROVISION 2016: SEMIFINALA 2: Cine merge în FINALĂ. Marea Finală va avea loc pe 14 mai. Alături de cele 10 țări calificate miercuri, în finală se vor întâlni cele 10 țări ce se vor califica în semifinala din 12 mai și cele 6 țări ce s-au calificat automat.

EUROVISION 2016: SEMIFINALA 2: Cine merge în FINALĂ. Ordinea intrării în concurs pentru marea finală Eurovision 2016 va fi stabilită după primele două runde, cu excepţia reprezentantului Suediei, ţara-gazdă, căruia i s-a decis deja poziţia a noua.

EUROVISION 2016: SEMIFINALA 2: Cine merge în FINALĂ. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla cine se califică pentru marea finală Eurovision 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel