Urmărește emisiunea live


Europarlamentarul Răzvan Popa, despre Siegfried Mureșan: Ar trebui să tacă după ce a făcut așa ceva!

Mureșan și Orban
Mureșan și Orban

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa remarcă faptul că Vasile Siegfried Mureșan, acum în PNL, nu poate fi onest, recunoscând faptul că actuala guvernare a adus beneficii sociale.

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa este de părere că Vasile Siegfried Mureșan ar trebui să tacă, după ce a fost alături de Traian Băsescu și toată echipa PDL.

"Vasile Siegfried Mureșan nu își poate depăși statutul de propagandist dobândit în perioada în care era auxiliar în echipa PDL. Este incredibil cum un om care a stat alături de cei care au produs dezastru social în România, prin reducerea salariilor și înghețarea pensiilor, critică acum o guvernare care se preocupă de soarta celor mulți.

Din criticile pe care acesta le aduce actualei guvernări pot înțelege că se opune creșterilor de salarii din Sănătate sau că se opune majorării pensiilor sau salariului minim.

Vasile Siegfried Mureșan ar trebui să își aducă aminte unde au lăsăt patronii săi politici România în primăvara lui 2012 și unde este acum această țară, din punct de vedere economic și social. Și, după ce își amintește aceste lucruri, ar trebui să adopte o lungă perioadă de tăcere, pentru că a fost alături de Traian Băsescu și toată echipa PDL", susține Răzvan Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel