LIVE  Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi, la DC News. Interviul zilei / video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi vine la DC News pentru un interviu în exclusivitate!

Emisiunea în care este invitat europarlamentarul PNL Cristian Buşoi va fi difuzată vineri, 31 ianuarie 2020, de la ora 12.00 atât pe Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News.

Cristian Bușoi se află în Parlamentul European din 2007.

”Sunt convins că prin finanțarea Cercetării în domeniul medical, investim, de fapt, în creșterea calității vieții noastre. Viziunea mea asupra Sănătăţii pune pacientul în centrul sistemului medical. Acest lucru înseamnă că orice decizie luată la nivel european sau la nivel naţional trebuie să aibă drept scop asigurarea serviciilor medicale de calitate şi acces egal şi necondiţionat la îngrijire.

Ca eurodeputat am făcut și voi face în continuare tot ceea ce este necesar pentru ca pacienții români să fie tratați în mod egal cu ceilalți pacienți europeni, în toate țările membre UE. Militez pentru educație continuă în materie de sănătate și pentru informarea asupra drepturile pe care aceștia le au ca cetățeni europeni. Am convingerea că prevenţia este o metodă eficientă şi deloc costisitoare pentru a îmbunătăţi starea de sănătate a românilor”, spunea Cristian Bușoi, europarlamentar PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel