Europarlamentarul Gabriela Zoană a răbufnit după atacul Anei Gomez la Dragnea

Gabriela Zoană
Gabriela Zoană

Socialiștii europeni nu mai pot tolera PSD, iar voturile pe care Liviu Dragnea le poate aduce din România nu sunt un argument bun, pentru că, încurajand un partid corupt, PES pierde voturile din alte țări.

Declarația aparține eurodeputatei socialiste Ana Gomes. Europarlamentarul PSD, Gabriela Zoană, a transmis un mesaj dur despre Ana Gomes. A zis că aceasta din urmă a fost respinsă chiar de colegii portughezi, care nu au mai pus-o pe listă pentru europarlamentare 2019.

”Ana Gomez este un eurodeputat socialist portughez care s-a remarcat în ultima perioadă prin atacarea colegilor din familia social democraților europeni. Ana Gomez a făcut notă discordantă față de restul europarlamentarilor portughezi, iar acțiunile ei au dus la excluderea acesteia de pe lista candidaților la alegerile europarlamentare din partea Portugaliei.

Din ieșirile publice necontrolate, pare că Ana Gomez face mai mult politica PPE, decât cea a grupului politic din care face parte. Probabil ca urmare a unor beneficii...

Excluderea Anei Gomez de pe lista candidaților la alegerile europarlamentare reprezintă un gest normal al socialiștilor portughezi de a nu-i mai acorda încredere acestui politician, mai ales acum când a recunoscut că sursa atacurilor pe care le îndreaptă împotriva colegilor din Parlamentul European este reprezentată de informațiile pe care și le extrage singură de pe Google.

Un eurodeputat responsabil nu are voie să culeagă toate aberațiile din mediul online și să le ridice la rang de adevăr, mai ales atunci când este vorba despre un subiect precum justiția. Vinovăția sau nevinovăția unui om sunt stabilite doar de către instanțele judecătorești, nu de articolele de pe Google”, a transmis Gabriela Zoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel