Europarlamentarul Emilian Pavel: Să renunțe Finlanda în favoarea României!

Emilian Pavel
Emilian Pavel

Europarlamentarul Emilian Pavel a făcut un apel pentru Guvernul interimar al Finlandei.

Emilian Pavel (PSD) cere Finlandei să renunțe la președintia rotativă care ar trebui să înceapă pe 1 iulie în favoarea României.

VEZI ȘI: Cât câștigă Putin comparativ cu Iohannis

„Cand ma uit la rezultatul alegerilor din Finlanda, incerc sa imi imaginez cum ar fi aratat Presedintia Consiliului UE azi, daca ar fi preluat-o ei la 1 ianuarie! Evident acea propunere se dovedeste astazi ca fiind nu doar ridicola, dar evident pur politica!

Ce imi doresc? Imi doresc sa continuam noi, Romania, inca 6 luni! Am demonstrat ca suntem capabili sa ducem aceasta responsabilitate! Am inchis 90 de dosare, din care mai mult de 60 sunt legislative! Am organizat sute de intalniri, la nivel de inalt si de experti, care au demonstrat seriozitatea si profesionalismul ROMANESC!

Guvernul PSD a schimbat imaginea Romaniei la nivelul UE!


Fac un apel la responsabilitate catre Guvernul interimar al Finlandei si ii rog sa renunte la Presedintia Rotativa care ar trebui sa inceapa pe 1 iulie! Nu ne putem permite sa pierdem 6 luni cu incertitudini politice la Helsinki! Mai mult decat atat, o eventuala includere a extremei drepte intr-o noua constructie a majoritatii guvernamentale in timpul Presedintiei Rotative a Consiliului UE, nu poate fi benefica Proiectului European!”, a scris Emilian Pavel pe Facebook.

Rezultate alegeri Finlanda

Partidul Social-Democrat se află în fruntea alegerilor legislative din Finlanda duminică, potrivit rezultatelor parţiale citate de AFP, după o campanie desfăşurată împotriva politicii de austeritate a guvernului condus de premierul în exerciţiu Juha Sipilä, al cărui partid de centru este la egalitate cu extrema dreaptă în disputa pentru locul al treilea.

'Suntem cei mai mari perdanţi ai acestor alegeri', şi-a exprimat regretul premierul la scurt timp după publicarea primelor rezultate. Social-democraţii obţin 19% din voturi, devansând Partidul coaliţiei naţionale (conservatorii, 16,7%), după numărarea a 40% din voturi. Partidul antiimigraţie şi eurosceptic al Adevăraţilor finlandezi şi Partidul Centrului îşi dispută locul al treilea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel