Europarlamentari PLUS. Cioloș: Asta este o falsă idee!

Dacian Ciolos
Dacian Ciolos

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, s-a aflat, astăzi, la Piatra-Neamţ, pentru o întâlnire cu susţinătorii Alianţei 2020 USR-PLUS, cărora le-a explicat că fiecare europarlamentar ales din partea alianţei va deschide câte două birouri parlamentare în ţară prin intermediul cărora va ţine legătura cu alegătorii.

Cioloş a trecut şi pe la unul din punctele unde se strâng semnături pentru înscrierea alianţei la alegerile europarlamentare şi a stat de vorbă cu membrii echipei.

"În ceea ce priveşte candidaţii, a fost ideea să alegem oameni care să cunoască foarte bine şi realitatea din ţară, pe diferite domenii, dar care odată ajunşi acolo, în Parlamentul European, să ştie ce au de făcut. Să nu trebuiască să stea 2-3 ani, unii chiar după 5 ani tot nu ştiu cum funcţionează lucrurile şi ce decizii se pot lua sau nu acolo. Decizia noastră este că fiecare europarlamentar care va merge de pe lista noastră se va angaja să deschidă două birouri parlamentare în ţară. Asta este o falsă idee că europarlamentarii pleacă la Bruxelles. Noi nu vrem să plece la Bruxelles, o să meargă să îşi facă treaba acolo 3-4 zile pe săptămână, atâta cât este programul, în rest o să fie în ţară şi va trebui să stea de vorbă cu oamenii despre ce discută şi decizii iau ei acolo", a afirmat Dacian Cioloş.

Dacian Cioloş se află într-un turneu prin mai multe judeţe ale Moldovei pentru susţinerea Alianţei 2020 USR-PLUS.

Vezi și: Postul Paștelui 2019. Arsenie Boca, cinci sfaturi importante

Serialul Fructul Oprit, interzis? Antena 1, dată în judecată. Reacția postului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel